Diagnostic epilepsie

Epilepsia este destul de dificil de diagnosticat, deoarece principalul ei simptom, convulsiile, nu este intotdeauna asociat ei. de aceea, se poate recurge la necesitatea unor teste clinice speciale.

Epilepsia la copii

Epilepsia la copii Epilepsia este o afectiune neurologica de 2 ori mai comuna la copii decat la adulti. Ea apare in copilarie si necesita o monitorizare atenta a copilului, crizele epileptice fiind adesea insotite si de pierderea cunostintei. Primele semne ale epilepsiei sunt convulsiile, iar necesitatea supunerii copilului unor teste de diagnosticare devine o urgenta. Ce este epilepsia? Epilepsia este o afectiune neurologica cauzata de anumiti factori ce intervin la nivelul impulsurilor electrice de la nivelul creierului provocand descarcari: bruste; excesive; dezoorganizate. Aceste descarcari neobisnuite duc la aparitia convulsiilor la copii (perioade temporale scurte in care...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul