Desene animate alimentatie copii

Desenele animate au un puternic efect asupra preferintelor alimentare ale copiilor, sustin specialistii. ingrijorator este faptul ca astfel de personaje sunt folosite in principal de marii producatori de produse junk-food sau de alte tipuri de hrana nesanatoasa.

Desenele animate influenteaza alegerile alimentare ale copiilor

Desenele animate influenteaza alegerile alimentare ale copiilor Desenele animate au un puternic efect asupra preferintelor alimentare ale copiilor, sustin specialistii. Acest lucru ar trebui sa fie unul imbucurator, insa specialistii sunt ingrijorati de varietatea din ce in ce mai mare de producatori de alimente nocive care se folosesc de aceasta slabiciune a copiilor pentru a-si vinde produsul. Cum il ajuti sa faca alegeri sanatoase? Pentru ca micutii retin mai bine imaginile decat alte elemente verbale, indicatiile vizuale cum ar fi siglele sau caracterele ca Shrek, Hannah Montana, Scooby-Doo sau Winnie-the-Pooh ii pot ajuta sa isi aminteasca ce vad in desene si sa aleaga produse alimentare inscriptionate cu ele pe ambalaj. Manipularea...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul