Dacriocistita copii

Dacriocistita la copii este blocarea canalelor lacrimale insotita de infectie. Aceasta afectiune este mai frecventa la copii. Canalele lor lacrimale sunt dezvoltate insuficient si se blocheaza usor.

Canalul lacrimal infundat la bebelusi

Canalul lacrimal infundat la bebelusi Blocarea sau infundarea canalelor lacrimale este o problema extrem de frecventa la bebelusi, aparand adesea chiar inainte ca acestia sa implineasca 1 luna. Cam 30% dintre nou nascuti sufera de aceasta afectiune. Nu este obligatoriu ca obstructia sa apara la ambele canale, doar unul putand fi infundat. Recunosti problema in principal prin faptul ca ii curg lacrimi din ochi fara ca bebelusul sa planga si are usor ochiul afectat, mereu umed si uneori chiar inrosit. Ce este obstructia/blocarea canalelor lacrimale? Pentru a intelege cum apare aceasta obstructie, trebuie sa intelegi cum functioneaza lacrimarea in general. Lacrimile se dreneaza prin canale numite ducte lacrimale care...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul