Curte sigura pentru copii

Pentru a avea o curte sigura pentru copii, trebuie sa strangi resturile de peste iarna din curte, sa ndepartezi toate sursele de apa din calea copilului si sa inchizi uneltele si instrumentele pentru gradinarit intr-un loc sigur!

Cum faci curtea casei sigura pentru copii?

Cum faci curtea casei sigura pentru copii? Vremea frumoasa e un bun motiv sa petreci tot mai mult timp alaturi de copii afara. Copiii sunt primii dornici sa se aventureze in cele mai ascunse cotloane ale gradinii, asa ca este indicat sa pregatesti bine curtea pentru momente de distractie si voie buna. Invata cum sa faci curtea casei sigura pentru joaca copiilor! Strange resturile de peste iarna din curte Fie ca e vorba de pietre, sticle, crengi, cioburi sau fiare, ele pot fi extrem de periculoase pentru copii si trebuie eliminate din calea lor. Multe dintre ele pot parea inofensive, insa cu putina neatentie se pot dovedi un adevarat pericol. Atentie la marginile si colturile amplasamentelor din curte Este posibil sa ai in curte...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul