Cumparaturile alaturi de copil

Cumparaturile alaturi de copilul mic se dovedesc aproape intotdeauna a fi o adevarata aventura. ea este presarata cu tipete, stricaciuni, leapsa prin magazin, dar si o cantitate impresionanta de stres, nervi si alte crize de isterie in ambele tabere.

5 trucuri pentru cumparaturi linistite alaturi de copiii mici

5 trucuri pentru cumparaturi linistite alaturi de copiii mici Cumparaturile alaturi de copilul mic se dovedesc aproape intotdeauna a fi o adevarata aventura. Ea este presarata cu tipete, stricaciuni, leapsa prin magazin, dar si o cantitate impresionanta de stres, nervi si alte crize de isterie in ambele tabere. Ele au insa un rol educativ important si nu trebuie sa eviti sa iei copilul dupa tine, dimpotriva chiar!  Iata cateva trucuri prin care sa ai parte de cumparaturi linistite si relaxante alaturi de copii! Pregateste-l de acasa! Vorbeste-i despre locatia unde mergeti, ce faceti acolo, care este lista pe care trebuie sa o urmati si scopul cumparaturilor. Pune-l la curent cu ce se va intampla pentru a sti la ce sa se astepte. Este...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul