Croaziera sarcina

Daca nu exista complicatii sau ingrijorari majore cu privire la evolutia sarcinii, nu exista restrictii de calatorie in sarcina. insa trebuie sa tii cont de cateva reguli esentiale cand mergi in croaziera!

Calatoriile in sarcina

Calatoriile in sarcina Gravida in calatorie! Calatoriile in timpul sarcinii trebuie sa respecte cateva reguli si masuri de siguranta esentiale. Depinde foarte mult si de mijlocul de transport cu care se face calatoria daca gravida are sau nu voie. Unele dintre ele sunt permise numai pana intr-o anumita etapa a sarcinii. Afla ce trebuie sa stii daca esti gravida si ai planificata o calatorie – pe mare, pe uscat sau cu avionul! Descopera si cum combati cele mai frecvente probleme care pot aparea! Este sigur sa calatoresti pe parcursul intregii sarcini? In mod cert acest lucru ti-l va spune cel mai bine medicul tau. Dar in general, daca nu exista complicatii sau ingrijorari majore cu privire la...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul