Corectie astigmatism copii

In functie de gradul de dezvoltare al lui si de problemele de vedere asociate se decide daca micutul are nevoie sau nu de ochelari sau lentile de vedere sau chiar de interventie cu laser.

Astigmatismul la copii

Astigmatismul la copii Astigmatismul este o problema de vedere frecventa in randul copiilor si nu numai. Statisticile oftalmologilor arata ca 3 din 10 copii cu varste cuprinse intre 5-17 ani au aceasta problema. Uneori, ea nu necesita tratament, iar in cazuri avansate se poate corecta prin lentile, ochelari sau, foarte rar, prin interventie cu laser. Ce este astigmatismul? Astigmatismul este cea mai comuna si mai putin ingrijoratoare problema de vedere. Conditia de curbura neregulata de pe suprafata frontala a ochiului, numita cornee, este cunoscuta in medicina sub numele de astigmatism. El nu este considerat o bala, ci mai degraba o eroare de refractie, care este marcata de o mica tulburare in forma...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul