Urmareste-ne:

Copilul cu nevoi speciale

Copiii cu nevoi speciale sunt cei care se nasc cu dizabilitati. ei au nevoie de ingrijire speciala si ajutor din artea parintilor pentru a creste si ase dezvolta, dar mai ales pentru a se adapta in societate.

Cresterea copilului cu nevoi speciale. Trucuri utile

Cresterea unui copil cu nevoi speciale este o misiune dificila pentru orice parinte. Educatia oricarui copil este o provocare, dar copiii cu dizabilitati au nevoie de si mai multa atentie si dedicatie din partea parintilor. Iata cateva trucuri utile in ingrijirea si disciplinarea lor! Nu il compara cu alti copii Copilul tau este special. Insa nu incerca sa il compari cu altii. Nu te concentra asupra a ceea ce ii lipseste micutului tau (in comparatie cu ceilalti), ci pe ceea ce are el special si unic. Nu nega faptul ca este un copil cu dizabilitati, dar nici nu concentra mereu atentia asupra problemei lui. Inconjoara-l cu multa afectiune! Adapteaza standardele si asteptarile...

Alte articole despre:  crestere copil


Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul