Copil prefacut bolnav

Aproximativ 10% dintre copii incearca sa isi pacaleasca frecvent parintii pentru a nu merge la doctor, gradinita, scoala, in vizita sau pur si simplu pentru ca nu vor sa se trezeasca de dimineata.

Copilul tau se simte rau sau se preface?

Copilul tau se simte rau sau se preface? Simularea bolii la copii Pe masura ce cresc, copiii gasesc tot mai multe portite de salvare din activitati precum gradinita sau scoala. Odata ce au experimentat "statul acasa" cand erau bolnavi si au simtit gustul, ei vor simula adesea simptomele pentru a te pacali si a sta acasa. Cele mai invocate simptome sunt: tuse, dureri de burtica, dureri de gat etc. Este intr-adevar sezonul gripelor si al racelilor, dar cum iti dai seama ca micutul tau este chiar bolnavior sau se preface? Aproximativ 10% dintre copii incearca sa isi pacaleasca frecvent parintii pentru a nu merge la doctor, gradinita, scoala, in vizita sau pur si simplu pentru ca nu vor sa se trezeasca de dimineata. ...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul