Copil care infrunta parintii

Pe cat de frustrant poate parea, copiii mici au tendinta fireasca de a testa limitele si asteptarile celor mari infruntandu-i sa sfidandu-i.

Copilul care sfideaza sau infrunta parintii

Copilul care sfideaza sau infrunta parintii Copilul tau a depasit de mult timp de etapa acceselor de furie sau a crizelor de isterie. Este un mic sau o micuta domnisoara de varsta prescolara, insa numai cuminte nu e. Nu numai ca nu asculta, dar are o atitudine care te sfideaza si incearca la orice solicitare a ta sa te infrunte si sa dovedeasca ca... detine puterea. Ce faci cu atitudinea sfidatoare a copilului? De ce sfideaza sau infrunta copiii parintii? Stai si te intrebi unde ai gresit in disciplina si educatia pe care i-ai dat-o copilului. Cel mai probabil ca nu ai gresit cu nimic. Pe cat de frustrant poate parea, copiii mici au tendinta fireasca de a testa limitele si asteptarile celor mari. La aceasta varsta sfidarea...

Cum sa reactionezi ca un adevarat psiholog cand copilul te contrazice

Cum sa reactionezi ca un adevarat psiholog cand copilul te contrazice Un copil care te contrazice frecvent este cu siguranta un viitor adult cu personalitate. Specialistii te incurajeaza sa cultivi exprimarea libera a copilului tau, formularea propriilor lui opinii si impunerea unor puncte de vedere. Toate aceste trasaturi de caracter il vor ajuta sa ajunga poate un lider excelent, dar si o persoana sociabila, adaptabila si greu de influentat. Dar ce faci cand copilul tau te contrazice la orice pas si pare ca isi doreste sa transforme orice discutie intr-o disputa? Avem cateva solutii pentru tine!
Ce profil are copilul care contrazice
Cand ii spui sa se spele pe dinti, el iti raspunde ferm "nu acum, trebuie sa termin jocul video", iar daca il...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul