Comunicare semne bebelusi

Comunicarea prin semne cu bebelusul

Comunicarea prin semne cu bebelusul Comunicarea prin semne cu bebelusul apare inainte de dezvoltarea vorbirii. Bebelusii sunt niste mici experti in limbajul semnelor. Intelegerea lui si abilitatile motorii se dezvolta mult mai repede decat vorbirea. Adu-ti aminte ca micutii invata sa transmita "la revedere" sau "pa" mai intai facand din manute, inainte de a rosti cuvintele!

Important este sa fii perseverenta si sa incerci sa il inveti pe copil cat mai multe semne pentru lucruri uzuale cu care are de-a face. Acest limbaj non-verbal ajuta la consolidarea relatiei cu bebelusul si il ajuta sa scape de o serie de frustrari care apar atunci cand nu se poate face inteles, pentru ca nu poate vorbi.

  Cand si...

Invata bebelusul 7 semne ale limbajului!

Invata bebelusul 7 semne ale limbajului! Invatarea principalelor semne de limbaj la bebelusi reprezinta cel mai eficient mijloc de comunicare la aceasta varsta. Limbajul nonverbal are o importanta deosebita, pentru ca te ajuta sa intelegi mai bine nevoile si problemele copilului. Iata 7 semne pentru durere, tristete, iubire si alte emotii frecvente pe care trebuie sa le stie orice bebe!
Foto: www.jobsbump.com Semnul iubirii Inainte de orice alt semn trebuie sa il ajuti pe bebelus sa iti transmita ca te iubeste, chiar si gestual. Este foarte simplu de pus in practica:

tine bratul indoit si palma inainte, in fata bebelusului (ca atunci cand te pregatesti sa faci cu mana cuiva); apoi, indoaie degetul inelar...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul