Comunicare copil autist

Comunicarea este una dintre principalele probleme ale unui copil autist. pe langa comportamentele specifice si problemele de relationare si gandire, micutul autist trebuie ajutat si stimulat sa depaseasca barierele de comunicare.

Comunicarea cu copilul autist

Comunicarea cu copilul autist Comunicarea este una dintre principalele probleme ale unui copil autist. Pe langa comportamentele specifice si problemele de relationare si gandire, micutul autist trebuie ajutat si stimulat sa depaseasca barierele de comunicare. Copilul autist are probleme in a intelege limbajul si in a se exprima. Parintii au un rol esential in a patrunde in universul propriu al copilului si in a-l ajuta sa exprime emotii, sentimente, dorinte.
Copilul bolnav de autism are constant probleme in a iesi din universul lui propriu in care traieste si de a raspunde solicitarilor celorlalti. Parintii sunt disperati sa comunice cu ei. Unii dintre acesti copii reusesc sa rupa cateva cuvinte, altii insa nu...

Alte articole despre:  autism copii comunicare copii


Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul