Comotii cerebrale copii

Atunci cand un copil primeste o lovitura puternica in cap, creierul sufera brusc modificari in interiorul cutiei craniene. o comotie este o schimbare temporara in modul in care creierul functioneaza atunci cand este afectat brusc in acest mod.

Comotiile cerebrale la copii

Comotiile cerebrale sunt rezultatul unor traumatisme puternice la nivel cranian. Copiii au tendinta sa se loveasca adesea neintentionat. De multe ori ajung sa se loveasca in cap sau chiar sa cada producand traumatisme craniene care pot avea urmari extrem de periculoase. Afla ce trebuie sa stii despre comotiile cerebrale la copii! Ce sunt comotiile cerebrale? Creierul este format din tesut moale si este potejat de lichidul cefalorahidian si de cutia craniana. Atunci cand un copil primeste o lovitura puternica in cap, creierul sufera brusc modificari in interiorul cutiei craniene. O comotie este o schimbare temporara in modul in care creierul functioneaza atunci cand este afectat brusc...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul