Chinetoterapie in dezvoltarea bebelusului

Chinetoterapia este o optiune care a ajuta la recapatarea controlului miscarilor la bebelusii cu disfunctii sau intarzieri in dezvoltare, si nu numai, chiar si in cazul celor sanatosi.

Rolul gimnasticii in recuperarea psihomotrica a gemenilor, tripletilor sau cvadrupletilor

Kinetoterapia in recuperarea psihomotrica a gemenilor, tripletilor si cvadrupletilor, care este rolul ei? Sarcina multipla are propriile particularitati si modul ei de ingrijire si supraveghere difera de cea normala. Cand sunt implicati gemeni, tripleti, cvadrupleti sau mai multi feti intr-o singura sarcina, atunci te poti astepta la mai multe riscuri, ca de exemplu intarzieri si deficiente in dezvoltare care pot dezavantaja unii dintre frati la nastere. Acestia, dar chiar si cei sanatosi, pot beneficia de pe urma chinetoterapiei in dezvoltarea psihomotrica. Dezvoltarea fetilor multipli in sarcina Atunci cand ai o sarcina multipla, fie ca ea este gemelara sau cu mai multi feti, acestia...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul