Cauze astm

Cauzele astmului sunt variate, dar infectiile respiratorii si alergenii sunt principali.

Astmul bronsic la copii

Astmul bronsic la copii Copilasul meu respira greu. Poate avea astm? Bineinteles ca te poate alarma o respiratie mai grea, neobisnuita, a copilului tau, insa sunt sanse sa nu fie vorba de astm, ci doar o infectie a cailor respiratorii superioare. Astmul bronsic, pe de alta parte este o inflamatie a bronhiolelor (cai respiratorii tubulare din plamani).

La copiii pana intr-un an caile respiratorii sunt destul de mici si respiratia lor se poate confunda usor cu respiratia asmatica (wheezing- respiratie grea suieratoare).

Wheezingul este obisnuit in primii ani de viata, insa daca nu persista pana mai tarziu nu pune probleme de ingrijorare. Cauzele astmului Astmul bronsic, mai ales in...

Alte articole despre:  astm copii diagnostic astm copii

Astmul la copii

Astmul la copii Incidenta astmului capata din ce in ce mai multa amploare in randul copiilor.  Acesta este o boala de tip cronic, care se manifesta toata viata, insa simptomele si crizele astmatice pot fi tinute eficient sub control cu un tratament adecvat. Astmul este greu de diagnosticat la copii fiind adesea confundat cu alte afectiuni respiratorii sau chiar cu o raceala usoara. Ce este astmul? Astmul este o boala respiratorie care se manifesta prin episoade frecvente in care caile aeriene se ingusteaza, iar copilul are dificultati in a mai respira. Ea este cea mai comuna boala cronica la copii si apare in special inca din primul an de viata. Care sunt cauzele astmului...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul