Urmareste-ne:

Cascaval pane la cuptor

Cascaval pane la cuptor

Cascaval pane la cuptor Cascavalul pane ramane unul dintre cele mai gustoase preparate culinare. Desi pare destul de usor de pregatit, ai fi surprinsa sa descoperi ca multe gospodine intampina dificultati atunci cand vor sa-si surprinda apropiatii cu cate o portie de cascaval pane: fie nu iese destul de crocanta crusta preparatului, fie nu se topeste cascavalul, fie se lipeste pesmetul de tigaie, fie este prea uleios. Ei bine, noi iti aratam pas cu pas cum sa prepari un cascaval pane ca la carte! De aceasta data, nu il vei prepara in tigaie, intr-o baie de ulei, ci la cuptor. Va iesi mult mai gustos si crocant! INGREDIENTE - 450 grame cascaval clasic sau afumat Hochland (dupa preferinte);
- pesmet;

Alte articole despre:  retete cu cascaval


Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul