Calculator sigur copii

Calculatorul este una dintre cele mai delicate si controversate "jucarii" ale copiilor. poate deveni o capcana usoara pentru siguranta si integritatea morala a micutului tau. de aceea, este important sa transformi calculatorul intr-un mediu sigur pentru bebelus.

Cum faci calculatorul sigur pentru copilul tau?

Cum faci calculatorul sigur pentru copilul tau? Calculatorul este una dintre cele mai delicate si controversate "jucarii" ale copiilor. Poate deveni o capcana usoara pentru siguranta si integritatea morala a micutului tau. De aceea, pentru a opri accesul pe site-uri sau continuturi nepotrivite este important sa iei o serie de masuri din momentul in care ii oferi acces copilului la calculator.   Creeaza-i un cont de utilizator numai al lui Daca este calculatorul familiei, asigura-te ca are un cont de utilizator unic. Acolo va avea doar imagini, muzica, jocuri si alte fisiere personale, fara a avea acces la alte fisiere importante de-ale tale. Pentru asta urmeaza urmatorii pasi: Click Start – Control Panel – Add or...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul