Cainta la copii

Invatarea expresiei "imi pare rau" de catre copii este mult mai usor de realizat si se produce mai repede decat incercarea de a-l face sa simta cu adevarat sentimentul de cainta sau de remuscare din spatele ei.

Gesturi prin care copilul isi cere scuze

Invatarea expresiei "imi pare rau" de catre copii este mult mai usor de realizat si se produce mai repede decat incercarea de a-l face sa simta cu adevarat sentimentul de cainta sau de remuscare din spatele ei. Incearca sa il faci sa isi ceara scuze atunci cand greseste, dar sa simta ca trebuie sa o faca. Copiilor nu le va parea niciodata rau pentru lucrurile care credem noi ca merita sau trebuie sa simta cainta. Unii dintre ei vor avea probleme in a pronunta cuvintele magice cand situatia o cere, altii le vor spune cu usurinta, stiind ca trebuie sa o faca, doar asa le-au spus parintii. Pe langa faptul ca micutii trebuie sa inteleaga valoarea si semnificatia acestui gest, ei trebuie...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul