Buric bebe

Buricul bebelusului tau arata prima data ca un ciot de cordon ombilical de un albastru purpuriu cu o lungime de aproximativ 2,5 cm in functie de locul de unde a fost taiat la nastere.

Buricul bebelusului, o grija aparte

Buricul bebelusului, o grija aparte Noul locuitor al planetei si-a anuntat aparitia pe lume printr-un strigat puternic! Acum are nevoie doar de atentia si de mangaierile tale, precum si de o buna ingrijire. De-abia ce si-a facut aparitia pe lume si bebelusul intra intr-o perioada foarte importanta din viata lui. Deocamdata, este precum un fruct necopt inca. Unele sisteme si functii ale organismului sau mai au nevoie de ceva timp pentru a ajunge la o deplina maturizare. Perioada de nou-nascut incepe chiar din momentul cand micutului i se taie cordonul ombilical, adica la 1-2 minute dupa nastere si dureaza 28 de zile. Cu alte cuvinte, totul incepe de la buric, asupra caruia isi fixeaza atentia atat medicii, cat si mama. Oare...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul