Urmareste-ne:

Boli piele copii ingrijire acasa

Copiii se confrunta mai mult ca oricine cu o multime de afectiuni ale pielii: de la iritatii, vanatai, eczeme, alergii, micoze si pana la binecunoscutele boli de piele ale copilariei. unele dintre ele necesita o ingrijire care se poate face acasa, altele necesita consultul medicului.

Afectiuni comune ale pielii la copii

Afectiuni comune ale pielii la copii Copiii se confrunta mai mult ca oricine cu o multime de afectiuni ale pielii: de la iritatii, vanatai, eczeme, alergii, micoze si pana la binecunoscutele boli de piele ale copilariei. Unele dintre ele necesita o ingrijire care se poate face acasa, altele necesita consultul medicului. Afla mai multe despre afectiunile frecvente ale pielii la copii si cand este cazul sa apelezi la un medic. Dermatomicoza Dermatomicoza este o infectie cauzata de ciuperci parazitare care se localizeaza in pielea moarta, par si unghii. Acestea sunt microorganisme particulare numite fungi. Unele dintre aceste infectii fungice pot afecta concomitent pielea, unghiile si parul. Cum o recunosti? - apare ca o...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul