Biberoane bisfenol a

Biberoanele din plastic ridica probleme din cauza bisfenolului a. temerile sunt legate de posibilitatea ca, in anumite conditii, bisfenolul sa migreze in alimente intr-o cantitate care ar pune in pericol sanatatea.

Biberoane fara Bisfenol A

Biberoane fara Bisfenol A In ultima vreme, a revenit in discutie continutul de Bisfenolul A (BPA) din biberoane. Bisfenolul este o substanta chimica folosita in fabricarea plasticului si a rasinilor. In particular, este utilizat pentru a produce policarbonatul, un plastic din care sunt fabricate biberoane, recipiente pentru mancare, dispozitive medicale, echipamente sportive etc. Temerile sunt legate de posibilitatea ca, in anumite conditii, Bisfenolul sa migreze in alimente intr-o cantitate care ar pune in pericol sanatatea. In aceste conditii a aparut cererea de inlocuire a policarbonatului cu materiale alternative care nu contin BPA . Chicco a lansat noile linii de biberoane 0% BPA : Linia Evolution...

Alte articole despre:  biberon bebelus


Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul