Bebelusul la cumparaturi

De ce nu imi place la cumparaturi? Punctul de vedere al copilului

De ce nu imi place la cumparaturi? Punctul de vedere al copilului Pentru mamici, mersul la cumparaturi poate fi relaxant. Femeilor le place sa piarda timpul printre rafturi, studiind etichetele si proband tot felul de haine pe care nu intentioneaza neaparat sa le cumpere. Fii sincera, de cate ori nu ti-ai surprins copilul stand bosumflat pe un taburet de langa cabina de proba, in timp ce tu incerci o fusta cu buzunare? De cate ori nu l-ai auzit pe cel mic intreband "cat mai dureaza" sau "mai stam"? Si daca tot mai stam, "nu-mi iei si mie ceva?". Copiilor nu le place la cumparaturi Cand sesiunea de shopping dureaza doua ore, sa nu te astepti ca cel mic sa stea smirna, langa tine. Se va plictisi ingrozitor, daca tot ceea ce trebuie sa faca este sa se...

Luam bebelusul la cumparaturi?

Luam bebelusul la cumparaturi? Cu bebe la cumparaturi

Nu este nimic rau in a cutreiera hypermarket-urile alaturi de bebelusul tau. Cumparaturile au un rol educativ pentru copii si cu cat sunt obisnuiti mai din timp cu ele, cu atat vor fi mai pregatiti sa devina clienti fideli si descurcareti ai magazinelor cand vor creste.

Trucuri simple pentru cumparaturi linistite alaturi de bebelus

Parintii considera ca magazinele nu sunt cele mai potrivite medii pentru un nou-nascut sau pentru un bebelus de numai cateva luni. Sunt o multime de germeni care i-ar putea imbolnavi si cumparaturile s-ar putea dovedi extenuante daca bebelusul plange, este iritat sau nu sta loculului de nicio culoare.

Dar...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul