Bebelusi febra

Bebelusul si febra. Febra la bebelusii este reactia corpului la infectia cu virusii sau bacterii si ajuta la producerea anticorpilor necesari.

Febra la bebelusi

Febra la bebelusi Febra la bebelusi este un fenomen alarmant pentru multe dintre mame, insa febra in sine este tocmai o reactie a corpului la infectia cu virusi sau bacterii si ajuta la producerea anticorpilor necesari. Febra apare si dupa administrarea unui vaccin si este un efect normal. Temperatura corpului care depaseste 37 grade Celsius este considerata febra, insa nu este foarte periculoasa daca nu sare de 40 grade Celsius, cand devine urgenta medicala. Masurarea temperaturii corpului Temperatura se poate masura in diferite zone ale corpului, iar febra este prezenta daca: - temperatura rectala este peste 37,8 grade Celsius; - temperatura orala este peste 37,5 grade Celsius (recomandata la peste 3...

Febra la nou nascuti

Febra la nou nascuti Atunci cand copilul plange, este nelinistit si nu mananca nimic ceva nu este in regula. Ii puneti mana pe frunte si va dati seama ca are febra. Cresterea temperaturii corpului peste 38 grade constituie febra. Este bine sa stiti ca temperatura copilului variaza in timpul zilei: creste daca el este activ, daca este imbracat gros, daca se afla intr-o camera incalzita excesiv. De aceea, o temperatura a corpului de pana la 38 grade este considerata normala pentru un copil sanatos. Aparitia febrei indica o imbolnavire. Febra este un semn ca sistemul imunitar functioneaza adecvat pentru a lupta cu o infectie.
Simptome Boala Inrosirea fetei Iritabilitate Lipsa poftei de...

Alte articole despre:  febra sugar temperatura


Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul