Bebelusi 1 an

Bebelusii la 1 an incep sa-si dezvolte din ce in ce mai mult capacitatile motorii si senzoriale, invatand treptat sa mearga, sa alerge sau sa tina un creion in mana pentru a desena.

Bebelusul la 1 an si 1 luna

Bebelusul la 1 an si 1 luna Acum ca si-a aniversat deja primul an de viata si inca patru saptamani peste, bebelusul invata sa faca mai multe lucruri de unul singur, dezvoltandu-si in primul rand independenta. Vei observa in atitudinea micutului tau de 1 an si 1 luna (13 luni) schimbari notabile in modul in care actioneaza. Nu mai tanjeste sa stea in bratele in tale ore in sir, ci se bucura din plin de posibilitatile sale de miscare si de limitele pe care le poate impune in contactul cu ceilalti. Afla care sunt evolutiile si deprinderile noi ale bebelusului tau la 1 an si 1 luna de viata! Bebelusul la 13 luni (1 an si 1 luna) cel mai probabil a facut deja primii pasi singur. Tot in aceasta perioada,...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul