Bebelus 7 luni

Bebelusul la 7 luni incearca sa se deplaseze prin rotatie, prin tarare sau de-a busilea - de exemplu pentru a ajunge sa apuce un obiect, dar efectul este de cele mai multe ori de deplasare inapoi.

Bebelusul de 7 luni si 2 saptamani

Bebelusul de 7 luni si 2 saptamani La varsta de 7 luni si 2 saptamani (30 saptamani), bebelusul tau cunoaste o dezvoltare destul de rapida si incepe sa se adapteze din ce in mai bine la mediul extern si sa inteleaga lucrurile din jurul lui. Pe langa ansamblul de abilitati motrice sau fizice de care este capabil la aceasta varsta, copilul incepe sa devina o persoana din ce in ce mai complexa emotional.   Este momentul aparitiei anxietatii de separare, daca te reintorci la serviciu, semn care indica un pas important in dezvoltarea lui emotionala. Descopera principalele surprize pe care ti le rezerva varsta de 30 de saptamani in dezvoltarea bebelusului tau!   Bebelusul de 30 de saptamani (7 luni...

Bebelusul la 7 luni

Bebelusul la 7 luni La varsta de 7 luni, bebelusul tau este dominat de dorinta de a descoperi lucruri noi si de a face lucrurile de unul singur. Independenta este una dintre principalele caracteristici ale acestei luni, copilul fiind dornic sa exploreze tot ce intalneste in cale. Incepe sa isi dezvolte din ce in ce mai mult personalitatea, iar toate abilitatile capatate pana acum iti ofera o multime de ocazii pentru a-i incuraja dezvoltarea fizica, creativitatea, dar si de a-i satisface dorinta continua de cunoastere! Invata sa iti cunosti mai bine bebelusul la aceasta varsta! Dezvoltarea fizica a bebelusului la 7 luni La 7 luni, copilul tau este din ce in ce mai puternic si activ si ...

Bebelusul la 7 luni si 1 saptamana

Bebelusul la 7 luni si 1 saptamana Bebelusul de 29 de saptamani (7 luni si 1 saptamana) poate dezvolta preferinta pentru animalele de plus, mici sau mari, iar unul dintre aceste animale de plus poate deveni jucaria lui preferata fara de care nu va merge nicaieri si nu va face nimic.

Alte jucarii potrivite pentru bebelusul tau la aceasta varsta sunt mingiile colorate (suficient de mari pentru a nu putea fi bagate in gura), cuburile si jucarii interactive cu sunete si lumini.

In privinta limbajului, si acesta este in plina dezvoltare si bebelusul tau iti poate face o mare supriza spunand pentru prima data "mama" sau "tata.

La varsta de 7 luni si 1 saptamana (29 saptamani), bebelusul tau incepe sa...

Bebelusul la 7 luni si 3 saptamani

Bebelusul la 7 luni si 3 saptamani La varsta de 7 luni si 3 saptamani (31 saptamani), bebelusul tau stapaneste, exerseaza si descopera o multime de abilitati noi in dezvoltarea fizica, emotionala si sociala. Nu mai este mult pana cand il vei vedea pe micutul tau zburdand prin casa, pe propriile picioare. Progresele din dezvoltarea limbajului si a vorbirii se pot concretiza prin rostirea primului "mama" sau "tata". Iata ce alte surprize si noutati iti rezerva a 31-a saptamana de viata a bebelusului tau! Bebelusul de...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul