Avorturi spontane repetate

Avorturile spontane repetate pot indica totodata existenta unei afectiuni cronice, cum ar fi o insuficienta de progesteron sau o problema de coagulare a sangelui. afla care sunt cauzele avorturilor spontane repetate si cum le poti preveni!

Avorturi spontane repetate? 5 modalitati simple prin care le poti preveni

Avorturi spontane repetate? 5 modalitati simple prin care le poti preveni Avortul spontan este cauzat, de cele mai multe ori, de un defect genetic la nivelul ovulului fecundat sau de un raspuns exagerat al sistemului imunitar al mamei, care confunda fatul in curs de dezvoltare cu un corp strain. Avorturile spontane repetate pot indica totodata existenta unei afectiuni cronice, cum ar fi o insuficienta de progesteron sau o problema de coagulare a sangelui. Cauzele avorturilor spontane repetate Specialistii au identificat 6 mari cauze care duc la avort spontan: - Cauze anatomice – acestea pot include defecte ale uterului, col uterin scurt, prezenta unui fibrom uterin mare sau sindromul Asherman (o afectiune uterina dobandita, caracterizata prin formarea...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul