Astenoteratozoospermia

Astenoteratozoospermia

Astenoteratozoospermia Astenoteratozoospermia este o afectiune specifica barbatilor si o posibila cauza a infertilitatii masculine. Este o afectiune care cumuleaza laolalta mai multe tulburari: astenospermie, teratospermie si azoospermie - toate asociate infertilitatii. Toate acestea sunt tulburari care determina aparitia infertilitatii si apar la o spermograma simpla.
Astenoteratozoospermia si astenospermia, teratospermia si azoospermia
Astenoteratozoospermia este o tulburare care combina mai multe anomalii regasite la nivelul spermei. Desi pot fi diagnosticate separat, astenospermia, zoospermia si teratospermia apar adesea combinate si dau nastere unei singure afectiuni care poate pune in pericol...

Teratospermia, cauza a infertilitatii la barbati

Teratospermia, cauza a infertilitatii la barbati Teratospermia este o afectiune a spermei barbatului, care se caracterizeaza prin prezenta unor spermatozoizi cu morfologie sau forma alterata. Structura deformata a spermatozoizilor impiedica barbatul sa conceapa copii, teratospermia fiind asociata adesea cu infertilitatea masculina.
Care sunt cauzele teratospermiei?

Foto: hipss.ca Medicii nu au reusit sa descopere cu exactitate cauzele care declanseaza aceasta afectiune la barbati,

Totusi, ei considera ca boala Hodgkin, boala celiaca si Crohn pot contribui la aparitia ei. Dezechilibrele hormonale si metabolice sunt considerate responsabile pentru problemele de morfologie a spermatozoizilor, deoarece pot...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul