Aport caloric sarcina

Aportul caloric se obtine din alimentatie si difera la fiecare femeie in general in functie de metabolism, nivel de activitate si stare de sanatate. si in sarcina aportul caloric difera si este calculat pe baza mai multor indici stabiliti de medic.

8 alimente esentiale in sarcina gemelara sau multipla

8 alimente esentiale in sarcina gemelara sau multipla Alimentatia in timpul sarcinii cu gemeni sau multiple este importanta si trebuie sa respecte cateva reguli. Nevoile nutrionale sunt mai mari in acest tip de sarcina. Insa multe mamici inteleg prin asta ca trebuie sa manance foarte mult pentru ca bebelusii sa se nasca sanatosi. Este inteles gresit acest aspect. Este adevarat ca vei avea nevoie de un pic mai multe calorii. Dar cel mai important este ca ele sa fie pline de nutrienti esentiale pentru a te ajuta pe tine si pe bebelusul din burtica sa faceti fata sarcinii!

1. Trail Mix (cereale cu fructe uscate si seminte)

Proteinele sunt vitale intr-o sarcina. Ele contribuie la crearea si sanatatea fiecarei celule din...

Aportul caloric

Aportul caloric Aportul caloric reprezinta cantitatea de energie necesara de care are nevoie o persoana zilnic pentru a functiona la capacitate maxima. El se obtine din alimentatie si difera la fiecare femeie in general in functie de metabolism, nivel de activitate si stare de sanatate. Si in sarcina sau alaptare aportul caloric difera si este calculat pe baza mai multor indici stabiliti de medic. Cu alte cuvinte, in activitatile de zi cu zi tu consumi o anumita cantitate de energie. Pentru a avea aceasta energie ai nevoie de calorii. Caloriile se gasesc in alimente. Ai nevoie zilnic sa te alimentezi cu o anumita cantitate de calorii pentru a face fata activitatilor si pentru a-ti mentine starea de...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul