Urmareste-ne:

Amanare menstruatie dereglari hormonale

Multe femei apeleaza, din necunostinta de cauza, la metode care le pot pune sanatatea in pericol sau care pot provoca dereglar hormonale importante.

Amanarea menstruatiei

Amanarea menstruatiei Cea mai vehiculata metoda de amanare a aparitiei menstruatiei ramane vitamina K. Multe femei apeleaza, din necunostinta de cauza, la metode care le pot pune sanatatea in pericol sau care pot provoca dereglari importante ale ciclului menstrual. Din aceasta cauza pot surveni tulburari hormonale, infertilitate si alte probleme. Descopera ce metode sunt sigure pentru amanarea menstrei! Evenimentele importante ale vietii necesita masuri speciale. Nicio femeie nu isi doreste ca in ziua nuntii, atunci cand pleaca intr-o vacanta exotica sau cand are loc un alt eveniment la care trebuie sa straluceasca si sa fie in centrul atentie sa resimta simptomele neplacute din perioada menstruatiei....Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul