Altitudini mari sarcina

Calatoriile la altitudini mari in sarcina nu prea sunt recomandate, altitudinea maxima care este permisa in cazul in care gravida este perfect sanatoasa este de 1800 m. Dupa aceasta altitudine, exsita riscul de hipoxie din cauza cantitatii mai reduse de oxigen ce poate afectat si resursele de oxigen ale bebelusului.

Calatoria la munte in sarcina, ce riscuri apar?

Calatoria la munte in sarcina, ce riscuri apar? Vacanta la munte este permisa in sarcina atata timp cat sunt respectate cateva reguli esentiale pentru siguranta bebelusului din burtica. Aerul proaspat de munte face bine sanatatii atunci cand esti insarcinata, insa altitudinile mari nu sunt foarte indicate. Medicii sfatuiesc gravidele sa nu depaseasca altitudinea de 1800 de metri din cauza riscului de hipoxie. Specialistii sustin ca poti calatori fara probleme la munte atunci cand esti insarcinata si nu ai o sarcina cu risc. Este recomandat sa ceri avizul medicului inainte de a face o astfel de calatorie. Daca ai o sarcina cu risc crescut atunci poate nu este o idee buna sa calatoresti si sa fii departe de medic. Riscurile...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul