Alergii mancare

Alergiile la mancare, reprezinta un raspuns al sistemului imunitar deoarece acesta identifica anumite alimente ca fiind daunatoare si produce o reactie alergica la ingerarea acelui aliment. Alergiile alimentare sunt mai frecvente la copii decat la adulti si apar in special la persoanele cu teren atopic.

11 cauze frecvente ale oboselii la mamici

11 cauze frecvente ale oboselii la mamici Oboseala este un simptom frecvent intalnit in epoca moderna. Ea conduce adesea la cazuri grave de extenuare. Insa nu este considerata o boala, ci o manifestare a unor alte afectiuni care-ti saboteaza organismul! Afla cele mai frecvente cauze ale oboselii si ia masurile necesare pentru a scapa de ea! 1. Somn insuficient Cea mai cunoscuta cauza a oboselii si starii de extenuare este somnul insuficient. Dormim din ce in ce mai putine ore, iar acest lucru este nesanatos. Lipsa somnului afecteaza intregul organism, dar in special concentrarea. Oboseala intervine in programul zilnic obisnuit, scade productivitatea la locul de munca sau scoala si slabeste sistemul imunitar. Adultii trebuie...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul