Alegere costum baie

In alegerea unui costum de baie pentru copii trebuie sa tinem cont de cateva aspecte precum faptul ca acel costum trebuie sa fie imbracat usor, trebuie sa aiba marimea potrivita (daca este prea mare se poate sa il piarda in apa). Asadar, marimea si confortul costumului de baie sunt principalele criterii de selectie.

Alegerea costumului de baie in functie de silueta

Alegerea costumului de baie in functie de silueta Alegerea costumului de baie este preocuparea principala a femeilor in sezonul estival. Concediul de vara este aproape, iar plaja nu mai poate astepta foarte mult. Daca nu stii exact dupa ce criterii sa iti alegi costumul, noi iti sugeram sa faci alegerea potrivita in functie de forma corpului pe care o ai. Silueta mar Atunci cand ai o silueta de forma marului, inseamna ca defectele tale sunt localizate in jurul bazinului. Picioarele nu sunt foarte groase si nici nu esti foarte lata in umeri sau cu sanii mari. Zona cu probleme ramane abdomenul. Inseamna ca trebuie sa alegi un costum de baie care sa acopere defectele. Cel mai recomandat este costumul intreg, dintr-o singura bucata....Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul