Utilizatorii copilul.ro au testat: Tratamentul Dercos Neogenic pentru cresterea parului, de la Vichy

/ / Modificat: 2016-03-09
Utilizatorii copilul.ro au testat: Tratamentul Dercos Neogenic pentru cresterea parului, de la Vichy

Dercos Neogenic de la Vichy

Dupa 20 de ani de cercetare, Laboratoarele Vichy au descoperit secretul cresterii firelor de par: CELULELE STEM. Acestea au puterea unica de a trezi bulbii pilosi aflati in stare latenta, pentru a da nastere noilor fire de par.

Astfel, Vichy vine in ajutorul persoanelor care sunt afectate de o lipsa de densitate a parului, scalp vizibil, retragerea liniei de contur a podoabei capilare si creeaza DERCOS NEOGENIC - primul tratament pentru crestere capilara cu STEMOXIDINA® 5%.

REZULTATE: In medie, 1700 de fire de par noi la 3 luni**.

**Studiu clinic vs placebo, efectuat pe101 subiecti. Valoare medie, subiecti cu probleme de alopecie.

  • Testat sub control dermatologic
  • Hipoalergenic
  • Potrivit scalpului sensibil
  • Fara parabeni
  • Non-gras si non-lipicios
  • Uscare rapida
  • Parfum placut

Dercos Neogenic este un tratament unisex, adresat atat femeilor, cat si barbatilor, ce poate fi utilizat in orice perioada a anului.

Vichy a oferit spre testare 3 pachete Dercos Neogenic pentru 3 luni de tratament. Astfel, 3 dintre utilizatorii Copilul.ro au avut sansa sa incerce tratamentul timp de 3 luni si sa se bucure de rezultatele uimitoare ale acestuia. 

Rezultatele testarii noului tratament pentru cresterea parului Dercos Neogenic de la Vichy

Iti prezentam mai jos, rezultatele pe care le-au obtinut la terminarea tratamentului Dercos Neogenic de la Vichy care este special conceput pentru crestere capilara.

cristachem10: "Sunt foarte incantata pentru ca tratamentul nu mi-a creat probleme la nivelul scalpului pentru ca am scalpul destul de sensibil. Aplicatul fiolelor a intrat cum s-ar spune in rutina mea zilnica. Deja se sezizeaza aparitia unor fire noi cum se observa si in fotografie. Tratamentul Dercos Neogenic se aplica foarte usor, nu am nevoie decat de 5 minute zilnic. Chiar daca nu se vede in ultima poza un rezultat spectaculos obtinut la finalul tratamentului Dercos Neogenic vreau sa precizez ca in cazul meu se simte o imbunatatire a structurii parului si a densitatii lui. Parul meu arata mai sanatos, are mai mult volum datorita faptului ca este mai des. Mi-au aparut multe firicele noi si parul nu mai cade la fel ca inainte de tratament. Inainte strangeam smocuri de par din pieptan, acum caderea s-a mai diminuat. Va recomand cu caldura acest produs. Multumesc inca o data ca am avut sansa sa il testez"

Before


before2

After


after

Florymatei: "Sotul meu a terminat tratamentul. In primul rand, din primele zile am observat o imbunatatire in structura parului, firul mai rezistent, mai lucios, mai sanatos. Vichy Dercos Neogenic promite sa activeze bulbii pilosi aflati in stare latenta, nu sa opreasca caderea parului, insa in afara de firele de par noi aparute chiar am observat si o imbunatatire in ceea ce priveste numarul de fire de par cazute. Exista o imbunatatire in aspectul parului, este mai sanatos, au iesit si fire de par noi, din pacate in poze nu se vede foarte bine. Firele de par sunt si destul de micute si finute in acest moment. Multumim Vichy si multumim Copilul.ro pentru ocazie, cu siguranta a fost un tratament folositor, imbunatatirea si cresterea firelor noi de par este vizibila (mai mult in realitate decat in poze). Noi am avut asteptari realiste, iar tratamentul a fost conform asteptarilor."

Before


before3

After


after2

ichimescu.georgiana: "Am ajuns la finalul tratamentului, iar rezultatele sunt vizibile. Ce am observat in acest timp: caderea parului aproape a incetat. Daca la inceput, in momentul aplicarii cadeau foarte multe fire, acum caderea parului se apropie de 0. Firele noi au inceput sa creasca si sunt vizibile. In plus, acestea par foarte sanatoase. A fost o provocare pentru care trebuie sa multumim inca o data celor de la Copilul.ro si Vichy!"

Before


before

After


after3

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ingrijire par femei

Articole recomandate

Citeste si despre