Testare de produs: Tratamentul Dercos Neogenic pentru cresterea parului, de la Vichy

/ / Modificat: 2016-03-09
Testare de produs: Tratamentul Dercos Neogenic pentru cresterea parului, de la Vichy

Dupa 20 de ani de cercetare, Laboratoarele Vichy au descoperit secretul cresterii firelor de par: CELULELE STEM. Acestea au puterea unica de a trezi bulbii pilosi aflati in stare latenta, pentru a da nastere noilor fire de par.

Astfel, Vichy vine in ajutorul persoanelor care sunt afectate de o lipsa de densitate a parului, scalp vizibil, retragerea liniei de contur a podoabei capilare si creeaza DERCOS NEOGENIC - primul tratament pentru crestere capilara cu STEMOXIDINA® 5%.

REZULTATE: In medie, 1700 de fire de par noi la 3 luni**.

**Studiu clinic vs placebo, efectuat pe101 subiecți. Valoare medie, subiecți cu probleme de alopecie.

  • Testat sub control dermatologic
  • Hipoalergenic
  • Potrivit scalpului sensibil
  • Fara parabeni
  • Non-gras si non-lipicios
  • Uscare rapida
  • Parfum placut

Dercos Neogenic este un tratament unisex, adresat atat femeilor, cat si barbatilor, ce poate fi utilizat in orice perioada a anului.

Vichy ofera spre testare 3 pachete Dercos Neogenic pentru 3 luni de tratament. Astfel, 3 dintre utilizatorii Copilul.ro vor avea sansa sa incerce tratamentul timp de 3 luni si sa se bucure de rezultatele uimitoare ale acestuia. Iata povestile lor:

ichimescu.georgiana: "Am auzit foarte multe lucruri bune despre acest tratament. De aproximativ 2 ani, prietenului meu a inceput sa ii cada parul destul de mult, preponderent in partea din fata a scalpului."

 ichimescu.georgiana

Iata ce spune prietenul ei: "Am inceput sa ma confrunt cu problema caderii abundente a parului de acum vreo 4-5 ani. Am incercat initial sa imi schimb samponul cu unul recunoscut ca ar trata aceasta problema. Un an mai tarziu si dupa ce am cheltuit o gramada de bani pe sampon, problema continua.

 Apoi am incercat un tratament pe care l-am urmat pe o perioada de aproximativ 3 luni care a incetinit caderea parului, insa nu a declansat si aparitia altor fire. Dupa acest tratament a urmat o vizita la medicul dermatolog.

Mi s-a prescris un nou sampon si un tratament medicamentos (vitamine + o solutie aplicata pe scalp). Dupa inca 3 luni de tratament, rezultatul a fost incetarea caderii parului, fara aparitia unor fire noi. Dupa finalizarea tratamentului, caderea parului a fost reluata, insa intr-un ritm mai scazut.

Cel mai probabil, problema este una genetica."

florymatei: "Sotul meu a inceput sa fie extrem de marcat de faptul ca are chelie si chiar ne gandeam sa incercam un tratament!

 florymatei

Acum 4 - 5 ani a inceput sa ii cada parul sotului meu, cauza cred ca este genetica si desigur strestul. Nu am incercat niciun tratament pana acum in afara de un sampon contra caderii parului… dar care cred ca avea rol de preventie nu de tratament."

cristachem10: "De cand eram adolescenta ma confrunt cu aceeasi problema: parul rar, scalp sensibil, caderea accentuata a firelor de par.

 cristachem10

Parul a inceput sa imi cada inca din adolescenta mai ales pe fond de stres.Am renuntat sa ma mai si vopsesc tot din aceeasi cauza,nu exagerez nici cu produsele de styling.Nu am incercat niciun tratament pana acum pentru ca am scalpul sensibil, insa tratamentul Dercos Neogenic de la Vichy este destinat si acestui tip de scalp si are o formula hipoalegenica."

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre