Lotiune nutritiva cu Cold Cream de la Mustela

/ / Modificat: 2019-04-16
Lotiune nutritiva cu Cold Cream de la Mustela

"Sunt foarte multumita de lotiunea nutritiva Cold Cream de la Mustela. Am descoperit-o la recomandarea unei prietene. O folosesc pentru copilul meu inca din primele luni. Lasa pielea catifelata si o hidrateaza foarte repede. Nu as renunta la ea. Chiar sunt incantata de rezultatele rapide."

Beatrice, 34 de ani, mama unei fetite de 11 luni

"Am incercat foarte multe creme pentru pielea uscata. Baietelul meu are un ten mai sensibil, care are nevoie de o hidratare intensa. Sunt multumita de lotiunea nutritiva Cold Cream de la Mustela pentru ca are o actiune rapida si efectul este de lunga durata. Ma bucur ca am descoperit-o".

Ana, 32 ani, mama unui baietel de 6 luni

Despre lotiunea nutritiva cu Cold Cream de la Mustela

Lotiunea nutritiva cu Cold Cream de la Mustela hraneste pielea uscata imediat si are efect pe termen lung. Are o textura bogata si cremoasa, ideala pentru pielea uscata a corpului.

Lasa un parfum unic si patrunde rapid in piele.

Lotiunea nutritiva cu Cold Cream hidrateaza, reface bariera cutanata si protejeaza pielea de factorii externi. De asemenea, lotiunea nutritiva Cold Cream de la Mustela conserva bogatia celulara a pielii nou-nascutilor, bebelusilor si copiilor datorita Avocado Perseose.

Poate fi folosita de la nastere:

Lotiunea nutritiva cu Cold Cream de la Mustela este un produs testat sub control dermatologic si pediatric.Are toleranta ridicata si este un produs hipoalergenic, formulat pentru a minimiza riscul de reactii alergice.

Eficienta demonstrata:

Test biometric realizat pe 15-17 femei.

Test de utilizare realizat sub control dermatologic si pediatric pe 60 de copii, inclusiv sugari cu varsta mai mica de 3 luni, timp de 3 saptamani (investigator).

Mod de utilizare:

Aplicati Mustela Lotiune nutritiva cu Cold cream dimineata si seara pe corpul bebelusului sau copilului.

Ingrediente:

Formula noua

• Complex hranitor patentat:

Avocado Perseose, ingredient natural patentat: protejeaza bariera cutanata, hidrateaza si conserva bogatia celulara a pielii.

Ceramide + Cold cream: hranesc si ajuta la mentinerea barierei protectoare naturale a pielii.

• Uleiuri vegetale: hranesc (bogate in sterol, o sursa de acizi grasi esentiali).

95% ingrediente de origine naturala

Vitamin Barrier Cream –

Teste clinice pe 60 de bebelusi (evaluare clinica) – 69 de bebelusi (auto-evaluare) – Rata de recurenta calculata pe baza studiilor (1) si (2).

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Mustela

Articole recomandate

Citeste si despre