4 opinii
Varsta recomandata:
1 - 6 ani
; 6 - 9 ani; 9 - 12 ani
Jocuri sportive:
tenis
; ski

Minitenis pentru copii

Minitenis in scoli si gradinite este un proiect care se adreseaza copiilor de gradinita si scolarilor cu varsta cuprinsa intre 4 -10 ani, promovand valorile sportului si in mod special, ale tenisului in randul copiilor. Programul se adreseaza tuturor copiilor, dar mai ales copiilor cu posibilitati materiale limitate, oferindu-le oportunitatea de a...

Minitenis in scoli si gradinite este un proiect care se adreseaza copiilor de gradinita si scolarilor cu varsta cuprinsa intre 4 -10 ani, promovand valorile sportului si in mod special, ale tenisului in randul copiilor. Programul se adreseaza tuturor copiilor, dar mai ales copiilor cu posibilitati materiale limitate, oferindu-le oportunitatea de a invata regulile si tehnica sportului cu racheta si mingea.

Proiectul reprezinta o forma de initiere a copiilor in tenis, concretizandu-se in lectii de minitenis desfasurate pe terenuri de dimensiuni reduse, cu filee mobile, rachete de tip Junior si mingi de tenis speciale pentru copii. Lectiile se vor desfasura o data pe saptamana in salile de sport ale scolilor implicate in proiect.

Copiii vor beneficia in mod gratuit din partea organizatorilor, de echipamentele necesare desfasurarii lect;iilor, potrivit varstei, conditiei fizice, abilitatilor si capacitaii de lucru ale fiecarui copil.


Lectiile de minitenis se vor desfasura intr-un mod distractiv si atractiv pentru cei mici, prin exercitii fizice, jocuri si concursuri care sa le dezvolte spiritul competitional, dar si capacitatea de cooperare si joc in echipa.
Programul se desfasoara pe durata a doua module pe an, pe structura celor doua semestre scolare. La finalul fiecarui modul se desfaoara competitiile intrascolare de minitenis, pe grupe de varsta si in functie de nivelul de performanta atins de fiecare copil. La finalul anului se desfasoara competitia Trofeul Minitenis Challange. In cadrul caruia vor participa impreuna toti copiii implicati in proiect.


Pe parcursul lectiilor de minitenis, copiii vor invata atitudinea generala pe teren, loviturile specifice tenisului (lovitura de dreapta si lovitura de rever); asezarea la minge; jocul de picioare; serviciul; voleul (voleul de dreapta si de rever); jocul de tenis precum si numeroase alte exercitii fizice si specifice tenisului. Mai mult, in functie de abilitatile si performantele inregistrate, copiii cu merite deosebite vor fi orientati catre cluburile de tenis, pentru practicarea sportului de performanta si participarea la competitiile oficiale.

3 - 8 ani;
9 - 10 ani,
11 - 14 ani

Toate echipamentele necesare pentru desfasurarea lectiilor de minitenis sunt puse la dispozitia copiilor in mod gratuit, de catre Asociatia Minitenis Romania

filee mobile;
rachete de tip junior;
mingii speciale pentru copii

tabere si cantonamente de tenis si schi pentru copii, in tara si in strainatate

Ai folosit serviciile Minitenis pentru copii?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Info
De Andreea pe 09 Decembrie 2014

Contact pe pagina de Facebook: Minitenis Romania! Spor la joaca!

Impresii generale
De Monica pe 26 Septembrie 2013

Ma bucur ca exista si pentru copii ceva mai mult ca de ex. aceste cursuri, as intreba daca in jud Bacau exista cursuri de tenis. Va multumesc.

Minitenis pentru copii
De Daniel pe 23 August 2010

As dori si eu mai multe detalii.

Minitenis pentru copii
De Iiuliana23@yahoo.es pe 16 Mai 2010

E ok. As dori mai multe detalii si tarifele. Multumesc.

Contact Minitenis pentru copii

Adresa

Calea Vitan, 120, Bucuresti, Sectorul 3

Telefon 0724.002.186
0721.275.170
Site www.minitenis.ro
Email office@minitenis.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari