3 opinii
Varsta recomandata:
6 - 9 ani
; 9 - 12 ani; 12 - 15 ani
Jocuri sportive:
volei

Club Sportiv Kosmos Bucuresti - initiere volei

Club Sportiv Kosmos Bucuresti - initiere volei.

Scopul "Club Sportiv Kosmos Bucuresti" il constituie desfasurarea de activitate sportiva in ramura de sport volei, constand in selectia, initierea si pregatirea de sportivi in domeniul acestei ramuri sportive, precum si participarea la competitii interne si internationale. Printre...

Club Sportiv Kosmos Bucuresti - initiere volei.

Scopul "Club Sportiv Kosmos Bucuresti" il constituie desfasurarea de activitate sportiva in ramura de sport volei, constand in selectia, initierea si pregatirea de sportivi in domeniul acestei ramuri sportive, precum si participarea la competitii interne si internationale. Printre obiectivele CSKB se numara:

atragerea copiilor in vederea practicarii sportului;
pregatirea sportiva a tinerilor doritori;
participarea la competitiile organizate in tara si in strainatate la campionate si turnee;
organizarea de actiuni proprii formarii sportive a tinerilor.

Scoala Nr. 96

marti 13:30 – 15:00;
joi: 15:00 – 17:00;
vineri: 16:00 – 17:30

Sc. Nr. 111

marti 17:50 – 19:20;
vineri: 19:30 - 21:00;
sambata: 10:00 – 11:30;

varsta intre 8 si 16 ani

echipament sportiv: pantofi de sport, trening de antrenament;

Ai folosit serviciile Club Sportiv Kosmos Bucuresti - initiere volei?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Recomand!
De Maria pe 11 Aprilie 2014

Domnul profesor antrenor Marian Balan este un antrenor foarte bun, rabdator, profesionist si implicat! Recomand cu toata increderea!

Recomand cu toata increderea!
De Andreea pe 15 Noiembrie 2012

Profesori sunt excelenti! Il recomand pe dnul profesor Marian Balan pentru seriozitatea,profesionalismul si implicarea sa!

Super
De BM pe 14 Noiembrie 2012

Multumim

Contact Club Sportiv Kosmos Bucuresti - initiere volei

Adresa

Rezonantei, 2, Bucuresti, Sectorul 4

Reper Stoian Militaru nr. 72

Zona B-dul Brancoveanu
Telefon 0766.656.426
Site www.cskb.ro
Email cs.kosmos@yahoo.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari