5 opinii
Varsta recomandata:
9 - 12 ani
; 12 - 15 ani; 1 - 6 ani; 6 - 9 ani
Jocuri sportive:
tenis

As Tenis Club Amg Bucuresti

Asociatia As Tenis Club Amg Bucuresti are in pregatire copii care participa la competitiile interne, organizate sub egida Federatiei Romane de Tenis si internationale din cadrul calendarului Federatie Internationale de Tenis. Acesti copii au ore zilnice de pregatire, participa la cantonamente organizate de conducerea asociatiei. Clubul are...

Asociatia As Tenis Club Amg Bucuresti are in pregatire copii care participa la competitiile interne, organizate sub egida Federatiei Romane de Tenis si internationale din cadrul calendarului Federatie Internationale de Tenis. Acesti copii au ore zilnice de pregatire, participa la cantonamente organizate de conducerea asociatiei. Clubul are organizat un sistem de initiere in tenis ce da posibilitatea unui mare numar de copii sa deprinda notiunile de baza ale tenisului cu posibilitatea ca cei mai talentati si merituosi dintre ei sa poata accede la grupele de performanta. Initierea se face cu aceeasi antrenori ca si la performanta, copii fiind împartiti in mai multe grupe in functie de varsta si de gradul lor de pregatire. Asociatia pune la dispozitia celor interesati terenuri de zgura ce se pot închiria atat în cursul zilei cat si seara, in nocturna.

zilnic, non-stop

6 terenuri zgura cu tuse de plastic, iarna se monteaza balon pe 3 terenuri, vara nocturna pe 3 terenuri

scoala de tenis, cursuri pentru copii si adulti, parteneri de joc pentru orice nivel

Ai folosit serviciile As Tenis Club Amg Bucuresti?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Cele mai mici preturi in balon
De Mihai pe 14 Ianuarie 2014

O baza de tenis frumoasa, primitoare, cu preturi excelente, mai ales in balon pe timp de iarna.

Baza super
De Nick pe 31 Octombrie 2012

Oaza de liniste.

Locatie pentru cantonament
De Ana pe 27 Decembrie 2011

www.turol.ro

As Tenis Club Amg Bucuresti
De Moisescu raluca pe 15 Octombrie 2010

As dori informatii despre acest club. Am un baietel de 5 ani.

Mereu mai buni
De Cherchez ion pe 19 Februarie 2010

Copii care muncesc si au talent obtin si performante sportive.

Contact As Tenis Club Amg Bucuresti

Adresa

Belsugului , 40-42, Bucuresti, Sectorul 6

Reper Capatul liniei de autobuz 178 sau trolebuz 61; Baza se afla in spatele resturantului Vulturul, in spatele reprezentantei FIAT
Telefon 0724.212.974/ 0744.538.085
Site www.tenis-amg.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari