Spitalul Universitar de Urgenta Elias

Spitalul Universitar de Urgenta Elias asigura asistenta medicala permanenta.

Spitalul Universitar de Urgenta Elias asigura asistenta medicala permanenta.

cardiologie;
chirurgie generala;
chirurgie generala;
anestezie si terapie intensiva;
anestezie si terapie intensiva;
endocrinologie;
boli de nutritie si diabet;
endocrinologie;
boli de nutritie si diabet;
gastroenterologie si hepatologie;
geriatrie si gerontologie;
medicina interna;
neurologie;
obstetrica - ginecologie;
ORL;
ortopedie traumatologie;
pediatrie;
recuperare, medicina fizica si balneologie
radioterapie;
neurochirurgie;
oncologie medicala;
unitate primiri urgente;

pediatrie 79 de paturi

Dr. Elena Dan - medic primar pediatrie, doctor in stiinte medicale
Dr. Maria Cristina Carja - medic primar pediatrie;
Dr. Viorica Paruta - medic primar pediatrie competenta in ecografie generala;
dr. Adriana Iuliana Radu - medic primar pediatrie;
Dr. Liana Tauberg - medic specialist pediatrie;
Dr. Laura Mihaela Ion - medic specialist pediatrie

da

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon 021.316.16.00

Ai folosit serviciile Spitalul Universitar de Urgenta Elias?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

dr. claudiu ionescu
De Georgiana pe 08 Septembrie 2017

Un medic minunat....tinand cont ca nu eram pacienta dumnealui...insa am nimerit la dansul din intamplare...medicul meu fiind in concediu. M a tratat cum nu m a tratat nimeni...am sarcina gemelara..cerclaj. Un consult la dumnealui inseamna eco pe burtica...transvaginala..si masa. O blandete rar intalnita si un medic foarte bine pregatit. Ii multumesc din suflet si l recomand cu mare drag

Dr ionescu claudiu
De Anna pe 02 August 2016

Buna ziua,
Si eu am nascut cu dl. Dr. Ionescu claudiu. Un doctor nemaipomenit, foarte cald, foarte calm. Pe tot parcursul sarcinii m-am simtit in siguranta. Si cel mai important ma ajutat f mult la nastere, nu stiu cand am nascut. Ii multumesc mult dl dr. Si lui D-zeu ca ma indrumat spre el.

Dr. specialist Claudiu Ionescu
De Cristina pe 03 Iulie 2014

Ii multumesc bunului Dumnezeu ca mi-a scos acest om in cale. Este un dr. cum rar intalnesti. Am avut destul de multe probleme ginecologice si cu ajutorul lui le-am rezolvat. Sa-i de-a D-zeu sanatate!

Super doctor
De BATHORI IULIANA pe 25 Mai 2011

Mii de multumiri d-nei Dr. Cristian Rodica si asist Claudiu Ionescu. Eu fiind din provincie, in urma unor probleme ginecologice am mers la doctori din zona care mi-au pus diagnostice diferite. O cunostinta mi-a recomandat-o pe Dna Rodica Cristian care e de o blandete extraordinara. Mi s-au facut multe teste si investigatii, un chiuretaj biopsic(la care nu am simtit nimic, in ciuda a ceea ce am tot citit pe net-cum ca ar fi dureros), mi s-a dat tratament acasa, acum ast rezultatul biopsiei care sper sa fie ok :D. In concluzie, foarte buni profesional si foarte umani!

Dr. Maria Cristina Carja
De Marighe pe 08 Martie 2011

As dori si eu nr de tel sl doamnei Maria Cristina Carja

Dr. Cristian Rodica
De Alina cimpoeru pe 23 Octombrie 2010

Am avut un mare noroc sa am parte de un asemenea doctor, si anume dr. Cristian Rodica care este un om cu un suflet deosebit fata de paciente si dedicata foarte mult meseriei pe care o practica. Ii multumesc din suflet de interesul pe care si l-a dat fata de mine in urma operatiilor prin care am trecut, impreuna cu medicul rezident al dansei, dr. Claudiu Ionescu.
Mii de multumiri din partea Alinutei!

Dr. Ionescu Claudiu
De Elena pe 28 Iulie 2010

Buna ziua, va rog dati-mi si mie numarul de telefon al dr. Ionescu Claudiu. Pe cel al doamnei dr. Rodica Cristian il am. Va multumesc anticipat.

Este un spital foarte bun
De Ciuaua pe 07 Februarie 2010

Si eu am fost cu baiatul meu si a avut grija de el doamna Maria Cristina Carja. E un om deosebit. Sa ii dea Dumnezeu sanatate.

Multumiri
De Burcea ramona pe 10 Noiembrie 2009

Multumiri celor doi medici obstretica ginecologie doamna doctor Cristian Rodica si dr Ionescu Claudiu, doi medici cum putini intanesti din nefericire in Romania. Interes, respect fata de pacient si copilul acestuia.

Cu multumiri si tot respectul,

Ramona Burcea

Contact Spitalul Universitar de Urgenta Elias

Adresa

Bulevardul Marasti, 17, Bucuresti, Sectorul 1

Telefon 021.316.16.00
Site www.spitalul-elias.ro
Email spitalelias@gmail.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari