Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Louis Turcanu Timisoara

Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Louis Turcanu Timisoara este spital cu traditie, infiintat din 1903. Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii "Louis Turcanu" Timisoara are o activitate profesionala diversificata.

Se abordeaza toata gama afectiunilor chirurgical-ortopedice ale copilului cu rezultate recunoscute pe plan...

Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Louis Turcanu Timisoara este spital cu traditie, infiintat din 1903. Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii "Louis Turcanu" Timisoara are o activitate profesionala diversificata. Se abordeaza toata gama afectiunilor chirurgical-ortopedice ale copilului cu rezultate recunoscute pe plan national, comunicate si publicate pe plan international. De-a lungul timpului in clinicile sale s-au format generatii de specialisti pediatri, de chirurgie infantila si ortopedie.

chirurgie si ortopedie pediatrica; ambulator integrat al spitalului; centru de diagnostic si recuperare medicala; Unitate de Primire a Urgentelor; Clinica de Psihiatrie pentru Copii si Adolescenti; Clinica I Pediatrie; Clinica III Pediatrie; Sectie Clinica de Neonatologie-Prematuri; Compartiment Prevenire si Control Infectii Nozocomiale; Centru de Sanatate Mintala; Colectiv Cercetare Pentru Patologia Onco-Hematologica Copii si Adolescenti; Clinica de Neuropsihiatrie Infantila; Sectie de Recuperare Pediatrica

hematologie: microscop de cercetare, microscoape obisnuite, analizoare de hematologie, coagulometru, agregometru, analizor dozare methotrexat si ciclosporina, flowcitometru; biochimie: analizoare biochimie - Cobas Integra, Hitachi Express plus, Beckman-Coulter, Sceen Masters Plus; imunologie: nefelometru, echipament ELISA, fluorimetru, microscop, analizor de imunologie Imulite; bacteriologie: echipament depistare automata a hemoculturilor; sistem automat de identificare germeni si antibiograma Micro-Scan; termostate; microscop performant

chirurgie si ortopedie pediatrica, primire urgente, psihiatrie pentru copii si adolescenti, neonatologie si copii prematuri, prevenire si control infectii nozocomiale, neuropsihiatrie infantila

sectie neonatologie: Prof. Dr. Boia Mariana - medic primar, specializare pediatrie; Dr. Iacob Daniela - medic specialist, specializare pediatrie; Dr. Manea Aniko Maria - medic specialist, specializare pediatrie; Dr. Nuta Carmen - medic primar, specializare pediatrie

50 paturi neonatologie, 120 pediatrie I, 130 pediatrie III

Secretariat Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii "Louis Turcanu" Timisoara 300011, Str. Dr. Iosif Nemoianu nr. 2 - telefon: 0256.201.976, fax: 0256.201.975 Clinica de Chirurgie - Ortopedie Pediatrica 300011, Str. Dr. Iosif Nemoianu nr. 2 - telefon: 0256.203.373, fax: 0256.201.975

Ai folosit serviciile Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Louis Turcanu Timisoara?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Dr Popoiu
De Iustina pe 07 Mai 2018

Nu recomand pe domnul Popoiu. Am si eu intrebare pentru dansul , De ce mai sunteti doctor ortoped chirurg , daca vine la dnvs un copil cu piciorul stramb , aproape de sus , se vede cu ochiul liber , si spuneti ca nu e asa grav si se va recupera prin masaj ( si saracutul copil facea masaj de la 5 luni si la fel nu ii se vedea nici o diferenta ) si am ajuns la alti specialisti si au zis ca ii trebuie o orteza ,dar dnvs nu ati vazut. Nu recomand

Penibil
De Raluca pe 25 Aprilie 2018

Am mai fost prin spitale in România cu copilul dar cand am ajuns la Louis Turcanu am avut ghinionul sa nimeresc la Dr. Lazea , va zic sincer ca in viata mea nu am fost tratata nicăieri atat de urat cum m-a tratat el si m-a umilit de-a dreptul. Va sfatuiesc sa-l evitati, sufera de frustrare!
Cum am intrat in cabinet a scos-o pe bunica copilului afara si m-a intrebat cati ani am, de unde sunt, de parca asta conta si și-a batut joc spunand ca sunt de la Bocsa. Ca urmare sunt nevoita sa merg la privat ca nu mai am incredere sa incerc alt doctor acolo!

Foarte buni!
De Voina monica pe 12 Ianuarie 2015

Multumiri dr. Lazea si dr. Popoiu. Au salvat rinichiul fiului meu cand nimeni nu mai credea ca se poate.

Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Louis Turcanu Timisoara
De Tamara pe 24 Ianuarie 2013

Mii de multumiri prof. Popoiu Calin.

Multumim pentru ce ati facut si ce faceti pentru noi dr Popoiu Calin si dr Daescu Camelia
De Lorelei pe 20 Iulie 2012

Nu stiu daca se poate multumi in cuvinte ce ati facut si ce faceti pentru noi. Va multumim din suflet multa sanatate si putere de munca.

Multumiri si nemultumiri
De MARIKA pe 23 Martie 2012

Am fost cu copilul internat la chirurgie am ramas foarte impresionata de personal deoarece este foarte putin,se comporta foarte frumos cu foarte mici excepti dar este o sefa care lasa foarte mult de dorit, ce face cu asistentele, infirmiarele si femeile de serviciu parca ar fi pe tarlaua ei nu stiu cum o suporta saracele fete mai ales ca lucreaza pe un salariu de nimic si ii mai suporta si jicnirile sefei si a unora dintre doctori. Pacat ca sefi nu vad acest lucru si strica tot aspectul clinici.

copii
De Ciobanu nicoleta pe 12 Februarie 2012

Vreau sa va zic ca din punctul meu de vedere Spitalul Louis Turcanu sectia prematuri este cel mai bun spital pentru copii. Si eu sunt internat de 3 saptamani cu fiul meu Ciobanu David. dar vreau sa va zic ca se vad rezultatele de cand suntem aici. In acest spital, sunt oameni cu suflet bun si mare. Care se ocupa foate bine de copii si pun suflet in cea ce fac si iubesc forte mult copii. Eu impreuma cu toate mamicile de aici suntem foarte multumite. Si va multumim di suflet. Sa va dea Dumnezeu sanatate si putere de lucru. Cu mult respect, mii de multumirii pentru spitalul Louis Turcanu.

Sunt fericit
De Denis pe 23 Septembrie 2011

Multumesc, domnule doctor Popoiu, pentru ca datorita dumneavoastra si personalului de la spital, sunt bine. Dumnezeu sa va rasplateasca munca dumneavoastra si munca celor ce m-au ajutat.

Cu prietenie,
Denis

Dr Lazea
De Coralia pe 02 Iulie 2011

D-l doctor Lazea are un comportament care lasa de dorit - sufera de nesimtire si aroganta. Va sfatuiesc sa-l evitati.

Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Louis Turcanu Timisoara
De Oana pe 16 Mai 2011

M-am ingrozit cati copii cu probleme am vazut acolo.

Contact Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Louis Turcanu Timisoara

Adresa

16 Februarie , 2, Timis, Timisoara

Reper Zona Parcul Central, intrare din Bulevardul Republicii
Telefon 0256.201.976; fax: 0256.201.975
Site www.spital-copii-timisoara.info
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari