1 opinie
Scoala:
Particulara

Scoala Spectrum

Scoala ofera elevilor sai spatiile, materialele didactice, si aparatura specifice oricarui tip de activitate.Spatiul in care isi desfasoara activitatea este dotat cu : cabinet de informatica dotat cu 18 calculatoare conectate la internet, laborator de stiinte ale naturii, cabinet pentru limbi straine, sala video dotata cu videoproiector, atelier...

Scoala ofera elevilor sai spatiile, materialele didactice, si aparatura specifice oricarui tip de activitate.Spatiul in care isi desfasoara activitatea este dotat cu : cabinet de informatica dotat cu 18 calculatoare conectate la internet, laborator de stiinte ale naturii, cabinet pentru limbi straine, sala video dotata cu videoproiector, atelier de arte plastice, biblioteca, sala de sport, bucatarie, cabinet medical. Numarul maxim de elevi din fiecare grupa este 18. Transportul este asigurat in colaborarea cu o firma de transport,contra cost.

08:00 - 15:00

patru rate anuale intre 450 - 550 Ron

pentru finalizarea procedurii de inscriere a copilului dumneavoastra, vor trebui urmariti urmatorii pasi:
1. Vizita la scoala/ gradinita, este necesar sa se faca in prealabil o programare prin telefon 021.327.55.71, pot fi luate toate informatiile necesare printr-o intalnire cu directorul scolii sau de la secretariat, 2. Completarea formularului de inscriere; dupa efectuarea vizitei parintii pot completa un formular de inscriere pentru a putea fi luati in evidenta locurilor pentru anul scolar 2009-2010, 3. Completarea dosarului copilului cu actele necesare: copie dupa certificatul de nastere,
copii dupa cartile de identitate ale parintilor,
adeverinta medicala de la medical de familie in care sa demostreze ca elevul este apt pentru scolarizare,
fisa medicala sau copie dupa carnetul de vaccinari,
3 fotografii pentru carnetul de elev,
4. Semnarea contractului - la data semnarii contractului se va achita taxa de inscriere si prima rata din taxa de scolarizare.

la scoala admiterea se face in baza unui interviu si a rezultatelor obtinute la testele de Limba romana, Matematica si de Limba engleza.

transportul este asigurat in colaborarea cu o firma de transport local, contra cost, care preia copiii din fata casei si ii aduce pana la gradinita, pentru ca la terminarea programului acestia sa fie condusi pana in fata casei fiecarui copil in deplina siguranta si confort.

Medicul si asistenta medicala din cadrul gradinitei efectueaza control periodic la grupe si acorda asistenta medicala in orice problema intervine, utilizand cele mai adecvate, eficiente si rapide remedii intr-un cadru cat mai placut si atractiv pentru cei mici. Cei mici sunt invatati regulile de igiena personala, pentru a fi sanatosi.

clubul de tenis de camp, clubul de karate

Ai folosit serviciile Scoala Spectrum?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Scoala Spectrum
De Iordache firdevs fevzie pe 15 Octombrie 2009

Ca parinte imi place foarte mult aceasta gradinita. Este dotata asa cum trebuie pentru ca un copil sa se simta ca acasa si mai ales educatorii sunt exceptionali pentru ca dupa parerea mea asta conteaza cel mai mult.

Contact Scoala Spectrum

Adresa

Mihai Bravu, 428, Bucuresti, Sectorul 3

Telefon 021.327.55.71/ 0747.034.603
Site www.scoalaspectrum.ro
Email spectrum@lumina.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari