1 opinie
Scoala:
Particulara

Olga Gudynn International School

Scoala "Olga Gudynn" are ca scop pregatirea copilului pentru viata, pentru cerintele existente si viitoare. In acest loc copilul este acceptat in functie de propriile nevoi, invata sa-i respecte pe cei din jur si sa aprecieze ce inseamna sa faci parte din comunitate, invata despre valorile vietii. Elevii participa la seminarii,...

Scoala "Olga Gudynn" are ca scop pregatirea copilului pentru viata, pentru cerintele existente si viitoare. In acest loc copilul este acceptat in functie de propriile nevoi, invata sa-i respecte pe cei din jur si sa aprecieze ce inseamna sa faci parte din comunitate, invata despre valorile vietii. Elevii participa la seminarii, dezbateri, colocvii si programe internationale alaturi de tari din Uniunea Europeana.Sistem educational este bine organizat si structurat avand ca scop dezvoltarea spontaneitatii elevului si dezvoltarea aptitudinilor personale ale fiecarui elev.

A: 08:30 - 13:00/ B: 08:30 - 15:00, C: 08:30 - 16:00

Program A 08:30 - 13:00 - 1250 Ron include mic dejun, gustare si pranz, Program B 08:30 - 15:00 - 1630 Ron include mic dejun, gustare, pranz si afterschool, Program C 08:30 - 16:00 - 1820 Ron include mic dejun, gustare, pranz, afterschool, gustare si curs optional. Taxa anuala pentru uniforma scoalara: 250 Ron. Taxa transport: 300 - 400 Ron

Elevii sunt admisi la OGIS dupa sustinerea unui test de evaluare a cunostintelor la urmatoarele discipline: matematica, limba romana, limba engleza

club engleza, club germana, club franceza

Ai folosit serviciile Olga Gudynn International School?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Invatamant de calitate
De Emil Bajdeche pe 17 Noiembrie 2012

O scoala cu adevarat impresionanta - curata, dotata, cu profesori mega calificati - preturi rezonabile raportat la celelalte scoli particulare. Am copilul de doi ani aici si sunt foarte multumit.

Contact Olga Gudynn International School

Adresa

Erou Iancu Nicolae, 5, Bucuresti, Sectorul 1

Telefon 267.40.25/ 0722.889.544/ 0722.151.796
Site www.scoalaolgagudynn.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari