0 opinii
Magazin:
online
; din orasul tau

KinderKraft - importator carucioare, scaune auto, scaune de masa

KinderKraft - Importator carucioare, scaune auto, scaune de masa

Kinderkraft - unic importator scaune de masa, scaune de masina, carucioare, patuturi pliante

Kinderkraft este un brand conceput in germania creat special pentru copilul dumneavoastra.

Accentul constant pe satisfacerea nevoilor celor mai tineri, a ajutat la...

KinderKraft - Importator carucioare, scaune auto, scaune de masa

Kinderkraft - unic importator scaune de masa, scaune de masina, carucioare, patuturi pliante

Kinderkraft este un brand conceput in germania creat special pentru copilul dumneavoastra.

Accentul constant pe satisfacerea nevoilor celor mai tineri, a ajutat la crearea unui brand modern, inovativ si de o inalta tehnologie.
kinderkraft este sinonim cu calitate, precizie si fiabilitate, toate acestea fiind puse intr-un design unic.

Prin parteneriatul cu cele mai mari si cele mai cunoscute fabrici din lume, oferim certitudinea calitatii produselor noastre.

Toate produsele kinderkraft indeplinesc standarde riguroase in vigoare in uniunea europeana.

In oferta noastra puteti gasi produsele necesare, care pot fi folosite la domiciliu dar si in timpul calatoriei cu copilul dumneavoastra. un aspect modern si un confort deosebit face ca produsele noastre sa fie populare in randul copiilor, incepand cu primii ani din viata.

Kinderkraft combina o inalta calitate si un pret foarte atractiv.

"Cea mai importanta este fericirea copiilor incepand cu siguranta lor"

Motto-ul companiei este siguranta, calitate, stil , deci prin urmare, produsele kinderkraft sunt destinate special copilului dumneavoastra.
Cu o inalta tehnologie de productie, materiale atent selectate si un personal calificat, oferim siguranta realizarii unor produse sigure pentru copiii dumneavoastra.

Kinderkraft crede ca, ceea ce este cel mai important sunt : copiii sunt forta si puterea acestei lumi, si sunt cele mai importante fiinte din viata noastra, asa ca trebuie sa avem grija de siguranta acestora.

Comfortul este cel mai important aspect in primii ani din viata copilului dvs. , prin urmare, produsele kinderkraft ofera un confort si o siguranta pentru copii.

Progresul tehnologic si tehnologiile avansate au contribuit la faptul ca produsele noastre sunt de calitate foarte buna si, de asemenea, si in continuare vom urmari tendintele actuale de dezvoltare ale noilor tehnologii in materie de confort si siguranta.

Specialistii nostri lucreaza la dezvoltarea de noi produse, care permit schimbarea vietii curente de zi cu zi, in a o face mai simpla si mai usoara.

Incercam sa facem produsele noastre utile si de ajutor in casa dvs. sau in timp ce calatoriti cu copilul dumneavoastra, dar produsele noastre, de asemenea, functioneaza in mod independent si au capacitatea de a dezvolta abilitatile copiilor.

Produsele noastre sunt proiectate nu numai pentru copii, dar de asemenea, sunt o alegere foarte buna pentru parinti, pentru ca nu mai trebuie sa fie ingrijorati de siguranta copiilor.

scaune de masa;
scaune de masina;
carucioare;
patuturi pliante;
biciclete;

Bucuresti

Ai folosit serviciile KinderKraft - importator carucioare, scaune auto, scaune de masa?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Contact KinderKraft - importator carucioare, scaune auto, scaune de masa

Adresa

Bucuresti, Sectorul 5

Telefon 0723.194.644 / 0745.135.091
Site www.kinderkraft.ro
Email office@kinderkraft.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari