3 opinii
Servicii oferite:
face painting
; baloane; invitatii personalizate; cadou pentru sarbatorit; personaje de poveste; clovn; Mos Craciun; ursitoare

Zana Cory - Petreceri copii, ursitoare la botez

Ursitoare la botez, taiere de mot, nunta, majorat, petreceri pentru copii, personaje evenimente copii Brasov.

Ursitoare la botez, taiere de mot, nunta, majorat, petreceri pentru copii, personaje evenimente copii Brasov.

ursitoare botez, taiere de mot, nunta, majorat;

servicii de animatie si divertisment pentru copii si adulti (petreceri copii, petreceri adulti cu jocuri haioase, deschidere institutii, baluri mascate, promovari comerciale etc.);

programe de animatie si divertisment, jocuri si concursuri interactive;

picturi profesionale pe fata si pe corp;

baloane modelate;

tunuri confetti;

diplome personalizate pentru copii;

Ai folosit serviciile Zana Cory - Petreceri copii, ursitoare la botez?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

O echipa grozava!
De Cristina pe 22 Februarie 2012

O echipa grozava!

Super
De Andreea pe 15 Februarie 2012

Ne bucuram ca v-am chemat la petrecerea micutei Bianca. Pupici.

Foarte frumos!
De Florin pe 31 Octombrie 2011

Copii se distreaza de minune cu tine!

Contact Zana Cory - Petreceri copii, ursitoare la botez

Adresa

Brasov, Brasov

Telefon 0742.282.179
Site www.zanacory.ro
Email zana_cory@yahoo.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari