2 opinii
Servicii oferite:
face painting
; baloane; invitatii personalizate; servicii catering; personaje de poveste; clovn; Mos Craciun

Softplay

Softplay este un loc de joaca pentru copii, amenajat pe o suprafata de peste 150 mp si care contine softplay modular, tobogane, gonflabile si alte atractii.

Instalatiile sunt proiectate si executate de Playmart, unul dintre cei mai cunoscuti producatori de echipamente din domeniu. In incinta spatiului de joaca parintii pot urmari si...

Softplay este un loc de joaca pentru copii, amenajat pe o suprafata de peste 150 mp si care contine softplay modular, tobogane, gonflabile si alte atractii.

Instalatiile sunt proiectate si executate de Playmart, unul dintre cei mai cunoscuti producatori de echipamente din domeniu. In incinta spatiului de joaca parintii pot urmari si chiar participa la joaca copiilor.

In afara de joaca propriu-zisa, la Softplay se organizeaza zile de nastere, serbari gradinite si scoli, alte evenimente educative.

Organizam petreceri cu ocazia zilelor de nastere sau onomastice, la care tu iti inviti prietenii, iar noi iti aducem personajele de poveste favorite. In plus organizam spectacole de teatru pentru copii, concerte, lansari de carte, precum si cursuri si ateliere de lucru. Suntem la dispozitia micutilor clienti in toate evenimentele importante din an. Daca ai vreo idee, vino sa vedem cum o putem realiza impreuna.

Misiunea noastra este de a oferi copiilor un loc de joaca sigur, distractiv si educative. In incinta spatiului de joaca parintii sau bunicii pot urmari si chiar participa la joaca copiilor.

loc de joaca pentru copii;
organizarea de petreceri pentru copii;
spectacole de teatru pentru copii;
concerte;
lansari de carte;
cursuri si ateliere de lucru.

Ai folosit serviciile Softplay?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Super tare
De Stefan pe 10 Decembrie 2009

Cel mai tare loc de joaca din Bacau.

Super tare
De Doru pe 13 Noiembrie 2009

Este cel mai frumos loc unde mi-am facut ziua de nastere si m-am jucat super, salutari lui Scooby Doo si la toata gasca lui. Va pup

Contact Softplay

Adresa

Erou Ciprian Pintea, 29, Bacau, Bacau

Reper Central Plaza langa Sala Sporturilor
Telefon 0722.330.500
Site www.softplay.ro
Email softplay@softplay.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari