1 opinie
Servicii oferite:
face painting
; muzica si decor; baloane; personaje de poveste; clovn; Mos Craciun; ursitoare

Personaje de poveste

Oferiti-i copilului dumneavoastra clipe de neuitat alaturi de cele mai indragite personaje de poveste!

Costume originale, jocuri interactive si sociale, face-painting, masina de bule, baloane modelate, sunt doar cateva din instrumentele de care se vor folosi animatorii nostri pentru a-i duce pe piticii dumneavoastra intr-o lume de basm,...

Oferiti-i copilului dumneavoastra clipe de neuitat alaturi de cele mai indragite personaje de poveste!

Costume originale, jocuri interactive si sociale, face-painting, masina de bule, baloane modelate, sunt doar cateva din instrumentele de care se vor folosi animatorii nostri pentru a-i duce pe piticii dumneavoastra intr-o lume de basm, alaturi de eroii lor preferati: Alba ca Zapada, Tinkerbell, Spiderman, Pirati, Scufita Rosie, Mickey Mouse, Minnie Mouse, Stefania, Sportacus, Pitici, Rapunzel, printesa Belle, Ninja etc.

Urmariti-ne pe facebook www.facebook.com/personajedepoveste

Va multumim si va asteptam cu drag!

O zi frumoasa, tuturor!

Animatori pentru copii
Karaoke
Ursitoare la botez
Inchirieri costume copii si adulti

1 Animator - 100 lei / ora
2 Animatori - 150 lei / ora
3 Zane Ursitoare - 320 lei
4 Zane Ursitoare - 370 lei

Ai folosit serviciile Personaje de poveste?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Super petrecere reusita!!!
De Marius pe 19 Iulie 2013

Am invitat Personajele de poveste la petrecerea fiului meu si am ramas surprins sa vad cu cata indemanare, profesionalism si pricepere au desfasurat evenimentul! Au pictat, au modelat baloane chiar si pentru adulti, s-au jucat si au cantat pe tot parcursul petrecerii!!

Ma bucur ca mi-am ascultat sotia in alegerea personajelor de poveste si recomand tuturor cu incredere pentru ca dupa parerea mea sunt cei mai buni!

Contact Personaje de poveste

Adresa

Bucuresti,

Reper Bucuresti
Telefon 0734.407.777 / 0785.352.475
Site www.personajedepoveste.ro
Email personajedepoveste@yahoo.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari