1 opinie
Servicii oferite:
face painting
; muzica si decor; baloane; personaje de poveste; Mos Craciun; ursitoare

Oaki Club - Ursitoare la botez

Oaki Petreceri pentru copii si evenimente corporate are 10 ani de experienta in industria de divertisment pentru copii din Romania si organizeaza evenimente si petreceri copii pe intreg teritoriul Romaniei.

Intreaga echipa Oaki Junior este mandra de ceea ce face si lucreaza in stransa colaborare cu clientii corporati si mamele si taticii...

Oaki Petreceri pentru copii si evenimente corporate are 10 ani de experienta in industria de divertisment pentru copii din Romania si organizeaza evenimente si petreceri copii pe intreg teritoriul Romaniei.

Intreaga echipa Oaki Junior este mandra de ceea ce face si lucreaza in stransa colaborare cu clientii corporati si mamele si taticii pentru a se asigura ca fiecare mic detaliu al petrecerii este perfect realizat.

Avem capacitatea sa furnizam la petrecerile copiilor orice personaj de animatie sau erou indragit din filmele pentru copii cat si servicii si programe de animatie si divertisment ce vor transforma orice petrecere de copii intr-un eveniment memorabil de magie si stralucire. Programele de divertisment si tematicile de petrecere pentru copii se bazeaza pe scenarii antrenante, interactive, diverse si distractive fiind special concepute pentru fiecare eveniment organizat.

Fiecare copil este unic si special, motiv pentru care fiecare petrecere pentru copii organizata de Oaki Junior este unica, special pregatita si desfasurata.

Petreceri copii - Imaginati-va privirea copilului d-voastra cand visele sale devin realitate intr-o lume magica. La Oaki Junior noi credem in Lumea Magica a Copilariei. Petreceri cu zane pentru fetite, petreceri cu pirati pentru baieti sau orice alta tematica de petrecere alegeti, cu noi... magia apare! In final, noi oferim amintiri ce vor dura o viata.

Ursitoare - La petrecerile de botez va recomandam un spectacol magic si emotionant, incarcat de emotii pentru familia copilului crestinat si plin de farmec si savoare pentru invitatii la botez, spectacol desfasurat de Zanele Ursitoare.

Evenimente corporate copii - Indiferent de amploarea evenimentului organizat, de problemele intampinate sau de timpul scurt pentru organizarea evenimentului pentru copii, noi va oferim consultanta si solutii pentru un eveniment de neuitat.

Loc joaca copii Brasov - Va invitam la locul de joaca pentru copii OakiClub Junior din Brasov, unde copilul d-voastra va fi antrenat in concursuri si jocuri pentru copii, intr-un mediu educativ si distractiv. Organizam serbari, evenimente si petreceri copii la locul propriu de joaca. Va oferim supraveghere si animatie pentru copii intr-o atmosfera... aproape familiala.

Echipa Oaki Junior este tanara, dinamica, inarmata cu pasiune, daruire, experienta in organizarea de evenimente si petreceri pentru copii si intr-o continua adaptare la dorintele si nevoile clientilor. Pentru referinte, colaboratori si firme care au beneficiat de serviciile oferite de Oaki Junior accesati pagina de prezentare.

Tarif animatori copii la domiciliu ........solicitati telefonic sau prin e-mail o oferta..

In functie de numarul de personaje si durata petrecerii preturile sunt negociabile.

Tarif face-painting la domiciliu
Face-painting copii ..........solicitati telefonic sau prin e-mail o oferta.
Face-painting adulti .........solicitati telefonic sau prin e-mail o oferta.
Tarif Teatru de Papusi :
Teatru de papusi la clubul Oaki - 300 lei / reprezentatie de 30 minute cu 4 actori, lumini, decoruri.
Teatru de papusi la domiciliu - 520 lei / reprezentatie de 30 minute cu 4 actori, lumini, decoruri.
Preturile sunt valabile pentru Brasov. Pentru teatru de papusi pentru copii in alte localitati se adauga pretul transportului; solicitati telefonic sau prin e-mail o oferta.

Tarif masina pentru baloane de sapun
Masini pentru baloane de sapun ...........180 lei / petrecere de 2 ore.
Masinile vor produce baloane de sapun in trei reprize a cate 20 minute.

Ai folosit serviciile Oaki Club - Ursitoare la botez?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

ursiroare la botez
De Sebastian pe 13 Martie 2012

Ursitoare pentru botez cu muzica, coregrafie si text personalizat pentru fiecare bebelus.

Contact Oaki Club - Ursitoare la botez

Adresa

Paraului, 20, Brasov, Brasov

Telefon 0744.971.240
Site oakiclub.ro
Email office@oakiclub.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari