Urmareste-ne:
1 opinie
Servicii oferite:
face painting
; muzica si decor; baloane; servicii catering; cadou pentru sarbatorit; personaje de poveste; clovn; Mos Craciun; ursitoare; poze petreceri, poze botez

Clubul Copiilor Bucuresti

Locul nostru de joaca va ofera posibilitati multiple pentru a dezvolta armonios gandirea copilului dumneavoastra.

Dorinta noastra: Sa ne jucam inteligent. Locul nostru de joaca ofera posibilitatea de a dezvolta capacitatile fizice si intelectuale ale copilasilor. Jocul este cel mai elevat tip de cercetare.

Ce gasiti la noi: Va...

Locul nostru de joaca va ofera posibilitati multiple pentru a dezvolta armonios gandirea copilului dumneavoastra.

Dorinta noastra: Sa ne jucam inteligent. Locul nostru de joaca ofera posibilitatea de a dezvolta capacitatile fizice si intelectuale ale copilasilor. Jocul este cel mai elevat tip de cercetare.

Ce gasiti la noi: Va provocam sa petreceti timp altfel decat sunteti obisnuit. Orice copil va fi in centrul atentiei si orice adult va fi tratat regeste!

Petreceri copii
Junior Parking
Loc de joaca

Petreceri copii 400 lei
Intrare loc joaca 15 lei

Ai folosit serviciile Clubul Copiilor Bucuresti?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Ne-a placut
De Ella pe 28 Aprilie 2017

Copiii au la dispozitie mai multe jucarii decat in alte locuri de joaca unde am fost, inclusiv masinute electrice, au loc sa alerge, este curat, sunt distrati de persoanele care se ocupa de ei. Adultii pot sta la masa fara sa fie nevoie sa fie tot timpul cu ochii pe copii, se poate juca si biliard.

Baia este foarte curata. Mancarea e ok. Preturile sunt mici. Usile au alarme, astfel ca nu pot iesi copii din incinta fara sa fii alertat.

Contact Clubul Copiilor Bucuresti

Adresa

Soseaua Pantelimon, 300, Bucuresti, Sectorul 2

Reper Intersectie Soseaua Morarilor cu Soseaua Pantelimon
Telefon 0773358336
Site www.clubulcopiilorbucuresti.ro
Email contact@animatiecopii.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!