2 opinii
Servicii oferite:
muzica si decor
; baloane; servicii catering; cadou pentru sarbatorit; personaje de poveste; clovn; Mos Craciun

Best Party Entertainment

De la binecunoscutii eroi ai povestilor clasice si pana la personaje inventate special pentru tine, compania de evenimente Best Party Entertainment iti aduce bucuria unei petreceri plina de veselie si culoare, pentru cei mici sau cei mari, deopotriva!

Te-ai plictisit de clasicul clown? Sau dimpotriva, tocmai pe el ti-l doresti la...

De la binecunoscutii eroi ai povestilor clasice si pana la personaje inventate special pentru tine, compania de evenimente Best Party Entertainment iti aduce bucuria unei petreceri plina de veselie si culoare, pentru cei mici sau cei mari, deopotriva!

Te-ai plictisit de clasicul clown? Sau dimpotriva, tocmai pe el ti-l doresti la petrecerea ta? Nu-ti fie teama! Si cel cu nasul rosu si cel mai gras, cel cu marionete sau clownul-cascador calare pe motocicleta, Piratii din Caraibe sau de aiurea, cu un ochi, doi sau mai multi, daca ii vrei ca din Star Trek, Magicieni cu sau fara joben, Mos Craciun si Craciunite si chiar insusi Dracula, cu totii vin la Best Party Entertainment!

Restul... e pe site!

Iar acasa, ori in alt loc ales de tine sau de noi, iti putem oferi in plus, pe langa multa distractie pentru cei mici sau cei mari, decoratiuni variate, servicii de catering, sisteme de sunet si lumini, muzica live, DJ, focuri de artificii, MC, toate puse la dispozitia ta de actori, regizori, scenografi, dansatori, coregrafi, light & sound design Profesionisti.

Petrecerea ta, petrecerea Best Party Entertainment!

www.bestparty.us

organizari de petreceri pentru copii si adulti

se stabileste in functie de personajele dorite

Ai folosit serviciile Best Party Entertainment?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Best Party Entertainment
De Roxana pe 20 Mai 2011

The Best Entertainment: divertisment, perfectiune, profesionalism.
Venim in intampinarea clientilor nostri cu profesionalism, seriozitate si garantia serviciilor oferite. Investim foarte mult interes, imaginatie si bun gust.
Organizam orice fel de evenimente: nunti, botezuri, petreceri de firma , petreceri private etc.
Asiguram:
partea tehnica: sonorizare, scene, lumini, lasere, video proiectie.
partea de design: aranjamente florale, aranjarea localului;
catering;
partea artistica cuprinzand trupe renumite si formatii exclusiviste;
partea de divertisment: show-uri de fachir, stand up comedy, ansambluri artistice,dansatori profesionisti etc.
Garantam buna dispozitie si profesionalism.
Persoana de contact: Marian Niculae( Haiducii ): 0766614272
https://www.youtube.com/watch?v=DgghhiROFhA&feature=mh_lolz&list=LLkJVaBB9WRsQ
https://www.facebook.com/profile.php?id=100002409301673

Best Party Entertainment
De Gabriela pe 08 Iunie 2010

Am asistat la multe petreceri date de colegii sau prietenii mei pentru copii lor. Cei de la Best Party mi-au lasat o foarte buna impresie. Pe langa faptul ca cei mici s-au distrat ca niciodata, au avut un program foarte ingenios gindit, au dat cadouri copiilor, nici n-au stat cu ochii pe ceas asa cum am tot vazut ca se cam face (de prost gust!). Ii recomand cu caldura.

Contact Best Party Entertainment

Adresa

Pictor Ion Andreescu, 27, Bucuresti, Sectorul 1

Telefon 0721 750 760; 0741 750 760
Site www.bestparty.us
Email office@bestparty.us
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari