0 opinii
Servicii oferite:
muzica si decor
; baloane; invitatii personalizate; servicii catering; cadou pentru sarbatorit; personaje de poveste; Mos Craciun; ursitoare; poze petreceri, poze botez

Atelierele-Puf - Distractie si creatie

Atelierele-Puf ofera copiilor si parintilor posibilitatea de a avea cea mai tare aniversare, petrecere sau bal costumat intr-o cabana de munte in Bucuresti la etajul 3. Cabana cu barne de lemn rosu si semineu original este impartita intr-un coffee-break de 30 mp si un spatiu de 100 mp pentru dans si karaoke cu statie de lumini si sunet. Terasa...

Atelierele-Puf ofera copiilor si parintilor posibilitatea de a avea cea mai tare aniversare, petrecere sau bal costumat intr-o cabana de munte in Bucuresti la etajul 3. Cabana cu barne de lemn rosu si semineu original este impartita intr-un coffee-break de 30 mp si un spatiu de 100 mp pentru dans si karaoke cu statie de lumini si sunet. Terasa exterioara de 260 mp are spatiu de relaxare acoperit, loc de joaca pentru copii, gradina de legume si flori. Cateringul este oferit de restaurant. Spatiul poate fi amenajat conform oricaror solicitari.

Servicii oferite: ring dans, karaoke, muzica statie si muzica live (trupa Select M), joc lumini, decorare spatiu, masina de baloane, masina de fum greu, artificii tip vulcan, semineu, terasa exterioara, gradina cu legume si gradina cu flori, loc de joaca interior si loc de joaca exterior, catering, internet wi-fi, TV, aer conditionat, spatiu coffee-break, vestiar, facilitati gazduire echipamente auxiliare, atelier de creatie si pictura pentru copii si parinti, animatoare/animatori, costume pentru petreceri cu tematica (printi/printese, Halloween, Balul Bobocilor), sistem supraveghere video, echipament PSI, posibilitate catering restaurant.

Tarife: incepand de la 15lei/persoana in functie de serviciile solicitate.

Informatii suplimentare: www.atelierele-puf.ro, info@atelierele-puf.ro, erfily@yahoo.com, telefon:0769010222 sau 0760806554.

Adresa: Bd. Iuliu Maniu nr.171, Sector 6 (OMV Militari, Metrou Pacii).

atelier creatie si pictura pentru copii si parinti
spatiu de dans
karaoke
aer conditionat
decorare mese si spatiu cu baloane si lumini
muzica live la cerere
articifii tip vulcan
masina de baloane
masina de fum
coffee-break
terasa acoperita
spatiu de joaca interior
spatiu de joaca si relaxare exterior
spatiu de gazduire echipamente auxiliare
posibilitate spatiu DJ
posibilitate catering
internet wi-fi
sonorizare si lumini ambientale
gratar

incepand de la 30 lei/persoana in functie de serviciile solicitate

Ai folosit serviciile Atelierele-Puf - Distractie si creatie?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Contact Atelierele-Puf - Distractie si creatie

Adresa

Bd. Iuliu Maniu , 171, Bucuresti, Sectorul 6

Reper Metrou Pacii, OMV Militari
Telefon 0769 010 222
Site www.atelierele-puf.ro
Email info@atelierele-puf.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!